21 Ιούνιος 2014, 10:20 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:07

Μουσική πανδαισία στην 5η γιορτή λύρας. Φωτο - γεύση από την μαγική βραδιά

  • Μουσική πανδαισία στην 5η γιορτή λύρας. Φωτο - γεύση από την μαγική βραδιά

Μουσική πανδαισία θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η 5η Γιορτή Λύρας, που διοργάνωσε ο Ευξείνειος Μουσικός Πολιτιστικός Σύλλογος (Ε.Μ.ΠΟ.Σ) χθες Παρασκευή 20 Ιουνίου 2014. Ούτε η ξαφνική καταιγίδα δεν στάθηκε ικανή να χαλάσει την υπέροχη βραδιά, στο θέατρο Μίκης Θεοδωράκης στον Προφήτη Ηλία, Αχαρνών.

Σε ένα κατάμεστο θέατρο και με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 5η Γιορτή Λύρας, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους ένα απολαυστικό θέαμα, με τους ήχους από τις λύρες να δημιουργούν μια μουσική πανδαισία, που προκαλούσε ρίγος.

Την εκδήλωση παρουσίασε η κ. Δέσπονα Σωτηροπούλου και μεταξύ των επίσημων προσκεκλημένων ήταν ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός.

Ο Επίσκοπος Ρωγών Άγιος Πατέρας Δωρόθεος τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση και ο κ. Δημήτρης Καρασαββίδης πρόεδρος του Ε.Ν.ΠΟ.Σ. συγκινημένος του απένημε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του.

Το χορευτικό τμήμα της Ευξείνου Λέσχης Αχαρνών και Αττικής "Ο Καπετάν Ευκλείδης", έδωσε μια ξεχωριστή νότα με ποντιακούς χορούς και στην συνέχεια η σκυτάλη πήρε το κοινό για να διασκεδάσει χορεύοντας.

Η ξαφνική νεροποντή διέκοψε για λίγο την εκδήλωση, αλλά μόλις κόπασε επανήλθαν όλοι με μαγαλύτερο κέφι και πείσμα για να ολοκληρώσουν την υπέροχη βραδιά.

Για του λόγου το αληθές μπορείτε να δείτε φωτογραφίες στο τέλος του κειμένου. Τις προσεχείς ημέρες θα επανέλθουμε με εκτενέστερο ρεπορτάζ και βίντεο από την εκδήλωση.

Τμημα σύνταξης
Pontos-News.Gr

Gallery