23 Ιανουάριος 2014, 13:25 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:38

Σε κλίμα συγκίνησης η αποχώρηση του Μάκη Πετρίδη από τους Ακρίτες του Πόντου

  • Σε κλίμα συγκίνησης η αποχώρηση του Μάκη Πετρίδη από τους Ακρίτες του Πόντου

Ο μεγάλος χοροδιδάσκαλος ποντιακών χορών και στιχουργός, Μάκης Πετρίδης μετά από 23 χρόνια παρουσίας στους Ακρίτες του Πόντου Σταυρούπολης, αποχώρησε σε κλίμα συγκίνησης. Ο Πρόεδρος της Νεολαίας Ακριτών του Πόντου, τον ευχαριστεί για την προσφορά του στους νέους του συλλόγου.

Ο κ. Μάκης Πετρίδης δήλωσε για την αποχώρησή του:

"Μετά από 23 χρόνια παρουσίας ως χοροδιδάσκαλος στην χορευτική ομάδα των Ακριτών του Πόντου Σταυρούπλης, αποχωρώ ευχαριστώντας όλα τα Δ.Σ. που κατά καιρούς πέρασαν από το σύλλογο, για την άψογη συνεργασία μας.

Μα πάνω από όλα ευχαριστώ αυτήν την καταπληκτική νεολαία, όλων αυτών των χρόνων για το υπέροχο αυτό ταξίδι που ζήσαμε μαζί, στους δρόμους της λαϊκής μας παράδοσης.

Με αγάπη Μάκης Πετρίδης"


Η Νεολαία των Ακριτών του Πόντου Σταυρούπολης ευχαριστεί τον κ. Μάκη Πετρίδη

"Ως πρόεδρος της Νεολαίας των Ακριτών του Πόντου Σταυρούπολης θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον χοροδιδάσκαλο του συλλόγου τον κύριο Μάκη Πετρίδη. Η προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια, είναι ανεκτίμητη καθότι κατόρθωσε αυτό που θα έπρεπε να κάνουν όλοι που κατέχουν σημαντικές θέσεις στους πολιτιστικούς φορεις....να αγκαλιάσουν την νεολαία, να την αγαπήσουν με τα λάθη της, να την κρατήσουν ενεργή και σκεπτόμενη!

Γι' αυτό και μόνο είμαστε εδώ! Συνεχίζουμε το ταξίδι που ξεκίνησε πριν χρόνια με οδηγό τον κύριο Μάκη Πετρίδη, στηρίζουμε την νέα κατάσταση, γιατί μόνο με αυτόν τον τρόπο δίνουμε αξία στο έργο που αφήνει πίσω του ο χοροδιδάσκαλός μας.

Εκ μέρους όλων των παιδιών της Νεολαίας σου ευχόμαστε κάθε καλό για σένα και την οικογένειά σου".

Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr