19 Δεκέμβριος 2013, 09:45 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 19:45

Τα Ποντιόπουλα που έκλεψαν την παράσταση σε εκδήλωση στα Γιαννιτσά! Βίντεο

  • Τα Ποντιόπουλα που έκλεψαν την παράσταση σε εκδήλωση στα Γιαννιτσά! Βίντεο

Τα Ποντιόπουλα που έκλεψαν την παράσταση σε εκδήλωση στα Γιαννιτσά! Βίντεο

Το Λύκειο των Ελληνίδων Γιαννιτσών σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α. Πέλλας τον Εκπολιτιστικό Όμιλο Γιαννιτσών «Η Πέλλα», την «Εύξεινο Λέσχη Γιαννιτσών», την «Καλλιτεχνική Στέγη Ποντίων Πέλλας», τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Ανατολική Ρωμυλία Καρυωτών Γιαννιτσών», το Σύλλογο Ποντίων Γιαννιτσών και τα Χορευτικά Ενοριακών Συνάξεων Αγίου Γεωργίου Γιαννιτσών, συνδιοργάνωσαν και παρουσίασαν το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013, στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, την εκδήλωση: «Χορεύουν τα παιδιά για τα παιδιά».

Η εκδήλωση περιλάμβανε την παρουσίαση παραδοσιακών χορευτικών και χριστουγεννιάτικων δρώμενων, από όλες τις περιοχές της πατρίδας μας, από τα παιδικά χορευτικά τμήματα των πολιτιστικών συλλόγων της πόλης μας. Όπως ήταν αναμενόμενο η εκδήλωση πρόσφερε στο κοινό της πόλης μια χριστουγεννιάτικη νότα εναρμονισμένη με το πνεύμα των ημερών και προπάντων έδωσε χαρά και αγάπη σε παιδιά της πόλης που το έχουν ανάγκη, αφού τα έσοδα της εκδήλωσης διατέθηκαν σε αυτά.

Στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε η αλληλεγγύη και η συνεργασία των μελών της κοινωνίας μας αναδεικνύονται ως μέγιστα αγαθά. Τα μικρά παιδιά συμμετέχοντας σε αυτήν τη δραστηριότητα με στόχο να βοηθήσουν και να δώσουν χαρά και αγάπη σε άλλα παιδιά, έμαθαν να λειτουργούν με γνώμονα την προσφορά στο συνάνθρωπο, μέσα από δρόμους σύμπνοιας, συνεργασίας και ομαδικότητας.

Την παράσταση κυριολεκτικά έκλεψαν τα μικρότερα τμήματα των Ποντιακών συλλόγων της πόλης και εισέπραξαν το πιο ζεστό χειροκρότημα του κόσμου.

Δείτε το βίντεο στο τέλος του άρθρου.

Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr