22 Αύγουστος 2013, 11:00 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:12

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης θα τρέξει για τον Πόντο και την Παναΐα

  • Ο Γιώργος Ζαχαριάδης θα τρέξει για τον Πόντο και την Παναΐα

Ο Γιώργος Ζαχαριάδης προπονείται για την συμμετοχή του στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ και αφιερώνει τον αγώνα του στον Πόντο και την Παναΐα.

Στην Παναγία Σουμελά βρέθηκε ο Πόντιος αθλητής υπεραποστάσεων Γιώργος Ζαχαριάδης για να πάρει την ευλογία Της, πριν την συμμετοχή του στον Διεθνή αγώνα δρόμου "ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ" στο τέλος Σεπτεμβρίου, όπου θα κάνει την διαδρομή Αθήνα - Σπάρτη σε 36 ώρες.

Ο ίδιος δηλώνει:

"Στα πλαίσια των προπονήσεών μου, για την συμμετοχή μου στον Διεθνή αγώνα δρόμου "ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ", (Αθήνα -Σπάρτη, 250 χλμ σε 36 ώρες, τέλος Σεπτεμβρίου), όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, έτρεξα από την πόλη μου την Πτολεμαϊδα, στην Παναγία Σουμελά στην Καστανιά Ημαθίας, για να πάρω την ευλογία Της και στη συνέχεια μέχρι την Βέροια για Ρεβανί.

Η προπόνηση στην δύσκολη αλλά ευλογημένη διαδρομή έγινε την Κυριακή 18/8/2013. Η απόσταση από Πτολεμαϊδα μέχρι την Ι.Μ.Παναγίας Σουμελά είναι 60 χλμ, ενώ μέχρι την Βέροια είναι 80 χλμ.

Όταν τρέχω στην Παναγία για να πάρω την ευχή της, δεν υπάρχει κούραση, είμαι υπό την Σκέπην Της, το νιώθω και τρέχω με χαρά!!! Φέτος ο αγώνας μου στο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ είναι αφιερωμένος στον Πόντο και σ΄εμέτερον την Παναϊα!!! Να Ελεά μας και δι μας Τρανόν Υπομονήν!!!"

Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr