3 Ιούνιος 2013, 15:28 - Τελευταία Ενημέρωση: 17 Οκτώβριος 2014, 19:47

Πόντιοι και Μικρασιάτες απαντούν στη Ρεπούση! Δείτε όλη την εκπομπή του Τράγκα

  • Πόντιοι και Μικρασιάτες απαντούν στη Ρεπούση! Δείτε όλη την εκπομπή του Τράγκα

Πόντιοι και Μικρασιάτες μέσα από την εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, Ελέυθερος Σκοπευτής, έδωσαν την απάντησή τους και έβαλαν στη θέση της, την κ. Ρεπούση, που πολύ μας έχει απασχολήσει εδώ και ένα χρόνο με τις "ιστορικές" δηλώσεις της.

Μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει από τις απόψεις της περί Γενοκτονίας Ποντίων και το συνωστισμό στη Σμύρνη, αποκάλεσε εθνικό μύθο και το χορό του ΖαλόγγουΑξίζει να σημειωθεί ότι "συνωστισμό" αποκαλούν οι Τούρκοι την καταστροφή της Σμύρνης.

Η κ. Ρεπούση, πέρασε από όλα τα κανάλια προσπαθώντας να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, διαψεύδοντας σε κάποιες περιπτώσεις τις δηλώσεις της (οι οποίες όμως είναι καταγεγραμμένες και θα τις ακούσετε στο βίντεο), τηρώντας μια στάση ειρωνική πολλές φορές, σε σημείο που να σκέφτεται κανείς ότι είτε είναι υποκινούμενη ή κάποιο άλλο ρόλο "παίζει".

Στην χθεσινή εκπομπή του Γιώργου Τράγκα άνθρωποι του Ποντιακού και Μικρασιατικού χώρου έδωσαν την απάντησή τους στην κ. Ρεπούση. Μεταξύ άλλων μίλησαν οι: ο Χαράλαμπος Αποστολίδης (Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ποντιακών Σωματείων), ο Γιώργος Βαρυθυμιάδης (Πρόεδρος του Σ.Πο.Σ. Ν. Ελλάδος & Νήσων της Π.Ο.Ε.), η Χρύσα Μαυρίδου (Πρόεδρο του Σ.Πο.Σ. Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης της Π.Ο.Ε) και η Αθηνά Σωτηριάδου (Πρόεδρο του Συλλόγου Ποντίων Ασπροπύργου "Οι Ακρίτες του Πόντου). Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Σύλλογος Ποντίων Μεταμόρφωσης "Εύξεινος Πόντος" όπου χθες συμμετείχε και αυτός με την χορευτική ομάδα του στην εκπομπή.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκπομπή παρακάτω (Ο Πόντος δίνει την δική του απάντηση στην Ρεπούση μετά την 1 ώρα και 24 λεπτά):

Τμήμα σύνταξης
Pontos-News.Gr