11 Μάρτιος 2013, 11:43 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 20:58

Νέο ολοκαύτωμα για το Μεσολλόγι

  • Νέο ολοκαύτωμα για το Μεσολλόγι

Με το κλείσιμο των ΤΕΙ Μεσολογγίου, που αποτελεί μια από τις κυριότερες πηγές εσόδων για την περιοχή, θα πυροδοτηθεί ένα νέο ολοκαύτωμα για το Μεσολόγγι.

Είναι απόλυτα δικαιολογημένες οι ακραίες αντιδράσεις με αφορμή το σχέδιο «Αθηνά». Ετσι, μετά τα χθεσινά επεισόδια με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας, τώρα ο δήμαρχος ανακοίνωσε ότι προχωρά σε απεργία πείνας στην κεντρική πλατεία της πόλης.

Ο δήμαρχος Μεσολογγίου Παναγιώτης Κατσούλης κάλεσε όποιον άλλον θέλει να συμμετέχει σε αυτή την κίνηση. Πρότεινε να υψωθούν μαύρες σημαίες σε όλα τα δημόσια κτίρια, αλλά και στα καταστήματα της πόλης.

Επίσης εισηγήθηκε να μην συμμετάσχει ο δήμος στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου και στη θέση τους να υπάρχει το πανό διαμαρτυρίας, ενώ παράλληλα στις γιορτές Εξόδου, όπου γίνεται αναπαράσταση του ολοκαυτώματος το Σάββατο του Λαζάρου, δεν θα προσκληθεί κανένας πολιτικός και πολιτειακός παράγοντας.

Σήμερα στις 12 το μεσημέρι σπουδαστές των ΤΕΙ Μεσολογγίου έχουν προγραμματίσει συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία κατά του σχεδίου «Αθηνά» , ώστε να μην καταργηθεί, αλλάξει αντικείμενο ή μεταφερθεί αλλού το ΤΕΙ.

Θα αναρτηθεί πανό που θα αναγράφει «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι», ενώ ζητήθηκε από το Μητροπολίτη την άδεια να ηχούν οι καμπάνες των ιερών ναών πένθιμα.