15 Δεκέμβριος 2012, 09:13 - Τελευταία Ενημέρωση: 5 Σεπτέμβριος 2014, 21:27

Ο μακελάρης του Κονέκτικατ που προκάλεσε παγκόσμιο σοκ

  • Ο μακελάρης του Κονέκτικατ που προκάλεσε παγκόσμιο σοκ

Παγκόσμιο ΣΟΚ έχει προκαλέσει το απίστευτο μακελειό στο Δημοτικό σχολείο Sandy Hook του Connecticut, που οδήγησε σε φρικτό θάνατο ΕΙΚΟΣΙ ΕΞΙ ανθρώπους, εκ των οποίων τα ΕΙΚΟΣΙ ήταν αθώα, μικρά παιδιά.

Υπεύθυνος για την μεγαλύτερη «σφαγή» στην ιστορία της Αμερικής, είναι ένας 20χρονος, ο Adam Lanza, ο οποίος σκόρπισε το θάνατο μια ολόκληρη τάξη!

Τα στοιχεία που βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας για τον 20χρονο δολοφόνο που μετά το μακελειό αυτοκτόνησε, είναι σοκαριστικά.

Ο Lanza, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήταν ένα μοναχικό και προβληματικό παιδί, με ιστορικό αυτισμού.

Άτομα που τον γνώριζαν από κοντά, μιλάνε για ένα «περίεργο» άτομο, το οποίο ωστόσο δεν είχε δείξει ποτέ βίαια σημάδια.

Επίσης, παλιοί του συμμαθητές, τον περιγράφουν ως ένα υπερβολικά έξυπνο παιδί, που προτιμούσε να μένει μόνο του τις περισσότερες ώρες. Οι πρώτες αναφορές κάνουν λόγο για ένα παιδί που προτιμούσε την απομόνωση και χρειαζόταν ιατρική βοήθεια προκειμένου να ελέγξει τη συμπεριφορά του.

Τα ονόματα των θυμάτων:

ΑΝΗΛΙΚΟΙ

Charlotte Bacon 6 ετών, Daniel Barden 7 ετών, Olivia Engel 6 ετών, Josephine Gay 7 ετών, Ana Marquez-Greene 6 ετών, Dylan Hockley 6 ετών, Madeleine Hsu 6 ετών, Catherine Hubbard 6 ετών, Chase Kowalski 7ετών, Jesse Lewis 6 ετών, James Mattioli 6 ετών, Grace McDonnell 7 ετών, Emilie Parker 6 ετών, Jack Pinto 6 ετών, Noah Pozner, 6 ετών, Caroline Previdi 6 ετών, Jessica Rekos 6 ετών, Avielle Richman 6 ετών, Benjamin Wheeler 6 ετών, Allison N. Wyatt, 6 ετών

ΕΝΗΛΙΚΕΣ

Rachel Davino 29, Dawn Hochsprung 47, Anne Marie Murphy 52, Lauren Russeau 20, Mary Sherlach 56, Victoria Soto, 27


Το γεγονός πως ο Αdam είχε σοβαρά διανοητικά προβλήματα, επιβεβαίωσε και ο 24χρονος αδελφός του Ryan, που θεωρούταν αρχικά ως ο υπεύθυνος του μακελειού, και κρατείται από την Αστυνομία.

Ο 24χρονος, έσπευσε αμέσως να πει πως δεν είναι εκείνος ο δολοφόνος, αλλά ο 20χρονος «προβληματικός» αδερφός του.

Ανάμεσα στα θύματα του «μακελάρη» και η ίδια του η μητέρα, την οποία πυροβόλησε στο πρόσωπο μέσα στο ίδιο τους το σπίτι, πριν συνεχίσει τη «σφαγή» στο Δημοτικό Σχολείο, όπου μεταξύ άλλων, σκότωσε τη Διευθύντρια και τον σχολικό ψυχολόγο.

Με τον πιο τραγικό τρόπο έμαθε ο 24χρονος Ryan Lanza, πως ο 20χρονος αδελφός του όχι μόνο σκότωσε τη μητέρα τους, αλλά σκόρπισε και το θάνατο στο Δημοτικό σχολείο που εκείνη εργαζόταν.

Σαν να μην έφτανε το αρχικό του σοκ, ο 24χρονος θεωρήθηκε άμεσα ο ίδιος ως ο δολοφόνος, μιας και ο μικρότερος αδερφός του, του έκλεψε την ταυτότητα και μπήκε μ΄αυτήν στο σχολείο.

Ήταν στο γραφείο του στην, εταιρία «Ernst and Young» όταν είδε τα έκτακτα δελτία ειδήσεων και αμέσως κατάλαβε πως κάτι κακό έχει συμβεί στην οικογένεια του.

«Πρέπει να φύγω» είπε στο αφεντικό του και αμέσως έτρεξε στο σπίτι του στο Connecticut όπου και αντίκρισε το αποτρόπαιο θέαμα της νεκρής του μητέρας.

Στο ενδιαμέσο, μέσω του Facebook του, φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως ΔΕΝ είναι εκείνος ο δολοφόνος, μιας και όλα τα Μ.Μ. Ε αρχικά, ανέφεραν το όνομα του ως υπόπτου της σφαγής!

«Βγάλτε όλοι το σκασμό! Δεν ήμουν εγώ!» έγραφε σοκαρισμένος στο λογαριασμό του ο 24χρονος, με τους συναδέλφους του ν΄αναφέρουν πως το πρώτο πράγμα που αναφώνησε μόλις είδε την είδηση στην TV ήταν:

«Ο αδερφός μου πρέπει να το έκανε! Νομίζω πως η μητέρα μου είναι νεκρή. Θεέ μου!»

Σχετικά άρθρα:

Μακελειό σε δημοτικό σχολείο στο Κονέκτικατ

Πηγή: star.gr