pontosnews.gr
Δευτέρα, 2/11/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Επίσημα στην Άρσεναλ ο Τζόλης – Η πιο ακριβή μεταγραφή Έλληνα παίκτη

Ο Χρήστος Τζόλης ανακοινώθηκε από την Άρσεναλ για τα επόμενα πέντε χρόνια

23/07/2026 - 5:46μμ
(Φωτ.: arsenal.com)

(Φωτ.: arsenal.com)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp
Στηρίξτε το Pontos News Επιλέξτε μας ως προτιμώμενη πηγή στην Αναζήτηση Google
Προσθήκη πηγής

Είναι πλέον επίσημο: Ο Χρήστος Τζόλης είναι παίκτης της Άρσεναλ, καθιστώντας την, ως την πιο ακριβή εξερχόμενη μεταγραφή στην ιστορία της βελγικής Pro League, αλλά και Έλληνα παίκτη. Η Άρσεναλ κατέβαλε τουλάχιστον 40 εκατομμύρια ευρώ για τον Έλληνα διεθνή εξτρέμ, καθιστώντας τον την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του βελγικού πρωταθλήματος.

Μετά από μια εξαιρετική σεζόν με την Κλαμπ Μπριζ στο Βέλγιο, ο Τζόλης θα συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές της Premier League.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο 24χρονος εξτρέμ, σημείωσε: «Χρειάζομαι λίγο χρόνο για να συνειδητοποιήσω, νομίζω! Είναι απολύτως εκπληκτικό να υπογράφω για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, τους πρωταθλητές Αγγλίας. Είμαι πολύ περήφανος που θα είμαι μέλος αυτής της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Όταν ο μάνατζέρ μου έλεγε ότι ίσως ήταν μια πιθανότητα, ήμουν ήδη ενθουσιασμένος. Μετά άρχισε να γίνεται πιο σοβαρό και τώρα είμαι εδώ.

Είχα μια ωραία συζήτηση με τον Μίκελ Αρτέτα. Ήταν περίπου μία ώρα. Μιλήσαμε για τα πάντα, για τον σύλλογο, για τον εαυτό μου, για τα σχέδιά του, για μένα φυσικά, για την ομάδα. Ήταν μόνο θετικά πράγματα», τόνισε ο Έλληνας διεθνής επιθετικός.

«Είμαι άμεσος παίκτης, επιλέγω γκολ ή ασίστ. Αυτή είναι η άποψή μου ως επιθετικός, ως εξτρέμ. Πάντα… πεινάω να σκοράρω ή να δώσω την τελευταία πάσα στους συμπαίκτες μου. Και μπορώ να πω ότι δουλεύω σκληρά για την ομάδα, επίσης και στο αμυντικό κομμάτι», πρόσθεσε.

Η ανακοίνωση των «κανονιέρηδων» αναφέρει: «Με χαρά ανακοινώνουμε την υπογραφή του Χρήστου Τζόλη με μακροχρόνιο συμβόλαιο. Ο 24χρονος επιθετικός μας εντάσσεται από την Κλαμπ Μπριζ, όπου πραγματοποίησε 108 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 43 γκολ και δίνοντας 45 ασίστ για την βελγική ομάδα.

Ο Χρήστος ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην πατρίδα του, παίζοντας για τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Μετά από ένα εντυπωσιακό σκορ 20 γκολ σε 27 εμφανίσεις για την ομάδα Under-19 της ομάδας του, ο Έλληνας διεθνής προχώρησε από την ακαδημία για να κάνει το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα εναντίον του Ολυμπιακού τον Ιούνιο του 2020. Η πρώτη πλήρης σεζόν του Χρήστου για τον ΠΑΟΚ ολοκληρώθηκε με τρόπαια, βοηθώντας την ομάδα του να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδας τον Μάιο του 2021 με πέντε γκολ σε τέσσερις εμφανίσεις κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης.

Μετά από μια εντυπωσιακή σεζόν, ο Χρήστος υπέγραψε για την τότε ομάδα της Premier League, Νόριτς, όπου άφησε αμέσως το στίγμα του, σκοράροντας δύο γκολ και δίνοντας δύο ασίστ στο ντεμπούτο του σε μια νίκη με 6-0 εναντίον της Μπόρνμουθ στο Carabao Cup τον Αύγουστο του 2021. Πολύτιμες περιόδους δανεισμού τόσο στην Ολλανδία όσο και στη Γερμανία είδαν τον Χρήστο να αγωνίζεται για την Τβέντε και τη Φορτούνα Ντίσελντορφ αντίστοιχα να συνεχίζουν την εξέλιξή του.

Τον Ιούλιο του 2024, ο επιθετικός εντάχθηκε στην Κλαμπ Μπριζ, όπου έγινε βασικό μέλος της ομάδας τους για τις επόμενες δύο σεζόν. Παίζοντας κυρίως ως αριστερός εξτρέμ, ο Χρήστος έγινε πολύ γρήγορα μια σημαντική προσωπικότητα στις εγχώριες και ευρωπαϊκές σεζόν του συλλόγου, κατακτώντας το Κύπελλο Βελγίου το 2025, καθώς και ανακηρύσσοντας τον Παίκτη της Σεζόν στο Βελγικό Pro League. Αυτό ήταν ένα βραβείο που ο Χρήστος απέσπασε και την περασμένη σεζόν, τιμήθηκε με το τρόπαιο σε δύο συνεχόμενες σεζόν, όπου αυτή τη φορά η Κλαμπ Μπριζ σήκωσε τον τίτλο του πρωταθλητή για την σεζόν 2025/26.

Στη διεθνή σκηνή, ο Χρήστος έχει εκπροσωπήσει την Ελλάδα σε πολλά επίπεδα νέων πριν κάνει το ντεμπούτο του με την Εθνική ομάδα τον Οκτώβριο του 2020. Έκτοτε, έχει κάνει 34 εμφανίσεις για τη χώρα του

Ο Χρήστος θα φοράει τη φανέλα με τον αριθμό 17 και έχει ήδη ενταχθεί στους νέους συμπαίκτες του στο προπονητικό Κέντρο Sobha Realty για την προετοιμασία. Όλοι στην Άρσεναλ καλωσορίζουν τον Χρήστο και την οικογένειά του στον σύλλογο».

Energy. Instinct. End product.

Christos Tzolis is a Gunner ✍️ pic.twitter.com/NP7QHI3u15

— Arsenal (@Arsenal) July 23, 2026

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: EPA / Yannis Kolesidis)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η Σάκκαρη στον β’ γύρο του τουρνουά στο Χονγκ Κονγκ

2/11/2026 - 12:22μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Καταθέτει στον ανακριτή ο Παναγιώτης Γιαννάκης για την υπόθεση των στημένων αγώνων

2/11/2026 - 12:00μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Μάρκος Χουζούρης)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Super League: Κέρδισε την ΑΕΚ και παραμένει πρώτος ο Παναθηναϊκός

1/11/2026 - 9:45μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Ραφαήλ Γεωργιάδης)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Super League: Ο Μύθου λύτρωσε τον ΠΑΟΚ – Επιτέλους νίκη ο Λεβαδειακός

1/11/2026 - 9:20μμ
(Φωτ.: ΕΟΕ)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες Νέων: Δύο μετάλλια στην κολύμβηση με Ζερβού και Παπαθεοδώρου

1/11/2026 - 8:30μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Τρυψάνης)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Greek Basketball League: Αυτοκρατορική νίκη ο Άρης – Εύκολα ο Ολυμπιακός

1/11/2026 - 8:08μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Αντώνης Νικολόπουλος)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Super League: Νίκη στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός

31/10/2026 - 9:22μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Ραφαήλ Γεωργιάδης)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Greek Basketball League: Απόλυτος με 5×5 ο ΠΑΟΚ – Νίκες για Καρδίτσα, Μαρούσι

31/10/2026 - 8:14μμ
(Φωτ.: United World Wrestling)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης: Πέμπτος στον κόσμο ο Κουγιουμτσίδης

31/10/2026 - 7:09μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Klodian Lato)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Euroleague: Έκαμψε την αντίσταση της Αρμάνι ο Ολυμπιακός

30/10/2026 - 11:22μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ναυτεμπορική TV

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γενική άποψη του μνημείου Reşitharmanyeri και της διαμορφωμένης πρόσβασης προς τον ταφικό θάλαμο (πηγή: H. M. Özgen / Cedrus XIV)

Αδραμύττιο: Ο τάφος 2.400 ετών με τις τρεις πέτρινες κλίνες

9 λεπτά πριν
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης κάνει δηλώσεις μετά την κατάθεσή του για τα στημένα στο μπάσκετ. Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI)

Γιαννάκης: Κατάθεση για τους «στημένους» αγώνες – «Να θωρακίσουμε το ελληνικό μπάσκετ»

32 λεπτά πριν
Συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο Μέγαρο Μαξίμου. Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2026   (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

Μητσοτάκης για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Οι αυθαίρετες διεκδικήσεις δεν ανατρέπουν τους εθνικούς σχεδιασμούς

56 λεπτά πριν
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ (φωτ.: EUROKINISSI / Ραφαήλ Γεωργιάδης)

Κατερίνη: Έφοδος των «αδιάφθορων» στην Πολεοδομία – Πληροφορίες για συλλήψεις

1 ώρα πριν
(Φωτ.: EPA / Yannis Kolesidis)

Η Σάκκαρη στον β’ γύρο του τουρνουά στο Χονγκ Κονγκ

2 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI)

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Καταθέτει στον ανακριτή ο Παναγιώτης Γιαννάκης για την υπόθεση των στημένων αγώνων

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

Ναυτεμπορική TV
Ναυτεμπορική TV