Σε νέα εποχή μπαίνει η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς ανακοινώθηκε και επίσημα η μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών στον Αριστοτέλη Μυστακίδη. Ο Έλληνας επιχειρηματίας αποκτά το 61% των μετοχών της ΚΑΕ από τους Θανάση Χατζόπουλο, Βαγγέλη Γαλατσόπουλο και Ηλία Βιολίδη και η νέα διοίκηση θα καθοριστεί στη γενική συνέλευση που έχει προκηρυχθεί για τις 17 Δεκεμβρίου.
Ο Μυστακίδης είναι ένας από τους πλουσιότερους Έλληνες παγκοσμίως. Σύμφωνα με το Forbes για το 2024, η περιουσία του εκτιμάται στα 3,5 δισεκατομμύρια δολάρια.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:
«Μετά την ολοκλήρωση όλων των απαραίτητων γραφειοκρατικών διαδικασιών, η εταιρία ALPHA SPORTS GROUP του κ. Α. Μυστακίδη απέκτησε σήμερα το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ.
Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορική της πορεία.
Λίγο πριν από τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση του συλλόγου, η αλλαγή του ιδιοκτησιακού καθεστώτος σηματοδοτεί ένα νέο ιστορικό βήμα: με σεβασμό στο παρελθόν, πίστη στο παρόν και ξεκάθαρη προοπτική για το μέλλον».
















