Φωτιά ξέσπασε λίγο μετά τις 16:00 σήμερα το μεσημέρι της Τρίτης στην Παιανία. Η φωτιά βρίσκεται επί της οδού Αγίας Μαρίνας 110, κοντά στην Αττική Οδό, πλησίον του Ελληνοαμερικάνικου Κολλεγίου.
Κινητοποιήθηκαν 35 πυροσβέστες με 15 οχήματα, 2 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Στο έργο της κατάσβεσης συνδράμουν υδροφόρες και μηχανήματα ΟΤΑ.
Λόγω της φωτιάς, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λεωφόρο Παλαιοπαναγιάς από το ύψος της οδού Ανοίξεως.
#Πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση επι της οδού #Αγίας_Μαρίνας στην Κάντζα Αττικής Κινητοποιήθηκαν 35 #πυροσβέστες με 15 οχήματα, 2 Α/Φ και 2 Ε/Π. Συνδρομή από υδροφόρες και μηχανήματα έργου ΟΤΑ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) August 26, 2025
Μάλιστα, για την πυρκαγιά εκδόθηκε μήνυμα του 112 λίγο πριν από τις 16:30, προκειμένου να παραμείνουν σε ετοιμότητα οι κάτοικοι της περιοχής.
⚠️ Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣
🆘 Αγροτοδασική πυρκαγιά στην περιοχή #Παλαιοπαναγιά #Παιανίας της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής #Αττικής
‼️ Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών
ℹ️ https://t.co/kexUnlnGMV@pyrosvestiki@hellenicpolice
— 112 Greece (@112Greece) August 26, 2025