Δύο σοκαριστικά τροχαία δυστυχήματα συνέβησαν μέσα σε λίγη ώρα, με τραγικό απολογισμό το θάνατο τεσσάρων ανθρώπων. Το πρώτο συνέβη στην Εγνατία Οδό, μεταξύ Κομοτηνής και Ξάνθης, λίγο πριν από τα διόδια του Ιάσμου.
Υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, ένα φορτηγό συγκρούστηκε με δύο ΙΧ οχήματα, με αποτέλεσμα μάλιστα να ξεσπάσει φωτιά και να απανθρακωθούν τρία άτομα.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες από τοπικά μέσα ενημέρωσης, στο ένα ΙΧ βρίσκονταν τέσσερα άτομα, εκ των οποίων τα τρία έχασαν τη ζωή τους και ένα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένο στο Νοσοκομείο. Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε και ο οδηγός του φορτηγού, ενώ στο τρίτο όχημα βρίσκονταν άλλα τέσσερα άτομα τα οποία δεν φαίνεται να έχουν υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς.
Η φωτιά επεκτάθηκε και περιμετρικά της Εγνατίας Οδού, σε αγροτική έκταση. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με 22 πυροσβέστες και 9 οχήματα, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και η Αστυνομία.
View this post on Instagram
Το δεύτερο τροχαίο σημειώθηκε στην Αθήνα, στην περιοχή του Γουδή, όταν ιδιωτικό ασθενοφόρο που μετέφερε ασθενή μετά από αιμοκάρθαση, ανατράπηκε υπό αδιευκρίνιστες για την ώρα συνθήκες. Κατά την ανατροπή του οχήματος ο ασθενής τραυματίστηκε, και γι’ αυτόν το λόγο μεταφέρθηκε στο Λαϊκό Νοσοκομείο, όπου δυστυχώς κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.