Ο 43χρονος Σπύρος Σέββος από το Κερατσίνι, που αγνοούνταν από τη Δευτέρα 28 Απριλίου, εντοπίστηκε σήμερα νεκρός, στο υπόγειο της πολυκατοικίας όπου διέμενε. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας εντοπίστηκε απαγχονισμένος με μία ζώνη.
Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας.
Το πρωί ο 43χρονος ψυκτικός είχε φύγει από το σπίτι του στο Κερατσίνι, προκειμένου να μεταβεί στο χώρο της εργασίας του, στον Ταύρο, αφού πρώτα θα πήγαινε σε ιατρικό ραντεβού μαζί με τον πεθερό του. Όταν πέρασαν οι ώρες και δεν είχε δώσει σημεία ζωής, η οικογένειά του άρχισε να ανησυχεί.
Ο 43χρονος κάποια στιγμή είχε στείλει μήνυμα στη σύζυγό του, στο οποίο έγραφε ότι αγαπά πολύ την ίδια και το παιδί τους.
Τα συγγενικά του πρόσωπα προσπαθούσαν μάταια, για ώρες, να επικοινωνήσουν μαζί του και τελικά στις 22:50 το κινητό του απενεργοποιήθηκε.