pontosnews.gr
Τρίτη, 16/12/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Super League: Νίκη και Χριστούγεννα στην κορυφή για τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός επικράτησε 1-0 της Λαμίας

21/12/2024 - 9:39μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI/ Γιώργος Ματθαίος)

(Φωτ.: EUROKINISSI/ Γιώργος Ματθαίος)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Με πολύ άγχος τελείωσε το 2024 για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, αλλά η ουσία είναι πως το νέο έτος θα βρει την πειραϊκή ομάδα μόνη πρώτη στην βαθμολογία της Super League. Στην εναρκτήρια αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής οι «ερυθρόλευκοι» δυσκολεύτηκαν γι΄ άλλη μια φορά πολύ στο γήπεδό τους, αυτή τη φορά με αντίπαλο τη Λαμία, αλλά με γκολ του Μάρτινς από ασίστ του Κοστίνια, που ήταν ο κορυφαίος δημιουργικά παίκτης της ομάδας του, οι παίκτες του Μεντιλίμπαρ πήραν τους τρεις βαθμούς επικρατώντας 1-0.

Η απίστευτη νωθρότητα με την οποία μπήκαν στον αγώνα οι γηπεδούχοι επέτρεψε στην Λαμία να φτάνει εύκολα στην περιοχή τους και να χάνει δύο πολύ μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθεί.

Αρχικά με τον Τζολάκη να αποκρούει το δυνατό σουτ του Αθανασακόπουλου στο 2ο λεπτό και τον διεθνή τερματοφύλακα να πράττει το ίδιο στο 15΄ στην προσπάθεια του Ενρίκε, ο οποίος είχε «αδειάσει» Κάρμο και Πιρόλα. Στο 24΄ ο Ραντόνια σούταρε δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ολυμπιακού, ο κόσμος στις εξέδρες δυσφόρησε για την κάκιστη εικόνα των «ερυθρόλευκων» και ο Μεντιλίμπαρ αποφάσισε πως είχε πια δει αρκετά… Στο 27ο λεπτό ο Μπιανκόν αντικατέστησε τον Κάρμο, από τον οποίο ο Βάσκος είχε πολλά παράπονα, οι παίκτες της πειραϊκής ομάδας πήραν το μήνυμα και αποφάσισαν να τρέξουν, με αποτέλεσμα η εικόνα να αλλάξει άρδην.

Στο 28΄ ο Κωστούλας αστόχησε σε κεφαλιά, στο 40΄ ένα χλιαρό σουτ του Ελ Κααμπί αποκρούστηκε από τους αμυντικούς ένα μέτρο πριν τη γραμμή, στο 42΄ ο Μαροκινός προφύλαξε την μπάλα, γύρισε και σούταρε πάνω από το δοκάρι, ενώ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων είδε το VAR να του στερεί το 16ο εφετινό γκολ του υποδεικνύοντας οφσάιντ σε οριακή φάση.

Με τον χρόνο να έχει λιγοστέψει κατά το ήμισυ ο Ολυμπιακός μπήκε φουριόζος στην επανάληψη, είχε ένα πολύ καλό αλλά μόλις άστοχο σουτ του Μουζακίτη στο 48΄, είδε τον Τζολάκη να κάνει άλλη μια δύσκολη απόκρουση στην προσπάθεια του Ενρίκες (51΄) και λίγα λεπτά αργότερα ο Κοστίνια αντικατέστησε τον Ροντινέι. Ο Πορτογάλος μπακ έκανε αμέσως αισθητή την παρουσία του και ταυτόχρονα δημιούργησε γι΄ άλλη μια φορά την απορία πως είναι δυνατόν να μην παίζει περισσότερο: δύο λεπτά μετά την είσοδό του έδωσε «έτοιμο» γκολ στον Ολιβέιρα, που με κακή θέση σώματος σούταρε από το ύψος του πέναλτι στον… ουρανό του «Γ. Καραϊσκάκης».

Στο 64΄ όμως ο Ζέλσον Μάρτινς δεν σπατάλησε το «δώρο» του Κοστίνια, που με μαγικό γύρισμα από δεξιά στο δεύτερο δοκάρι έδωσε την ευκαιρία στον συμπατριώτη του να νικήσει από κοντά τον Ρατόν λύνοντας τον Γόρδιο δεσμό του γκολ για τους «ερυθρόλευκους» και σημειώνοντας το έβδομο γκολ του στον πειραϊκό σύλλογο.

Στο 76΄ από νέα τρομερή μπαλιά του Κοστίνια ο Ρατόν απέκρουσε την κεφαλιά του Ελ Κααμπί και στη συνέχεια ο Τσικίνιο έστειλε άουτ την μπάλα με δυνατό σουτ, ενώ στο 87΄ το συρτό σουτ του Πορτογάλου μπλόκαρε στη γωνία του ο Ρατόν, στην τελευταία ευκαιρία του αγώνα.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: ΕΟΞ)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παγκόσμιο Κύπελλο ξίφους μονομαχίας U20: Ασημένιο μετάλλιο η Εθνική ομάδα

16/12/2025 - 10:52πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Ραφαήλ Γεωργιάδης)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Super League: Μπλόκο του Άρη στον Ολυμπιακό – Πεντάρα η ΑΕΚ στο Αγρίνιο

14/12/2025 - 11:32μμ
(Φωτ.: ΕΛΟΤ)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ταεκβοντό U21: Χάλκινο μετάλλιο ο Γιαννουχίδης

14/12/2025 - 10:08μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Klodian Lato)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Greek Basketball League: Σκόρπισε το Περιστέρι ο Ολυμπιακός – Εξαιρετικός ο ΠΑΟΚ στο Μαρούσι

14/12/2025 - 6:52μμ
Ο Παναγιώτης Σπύρου σε μια από τις προσπάθειές του (φωτ.: Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Δράμα: 16 πανελλήνια ρεκόρ σε μια ημέρα από τη νέα γενιά της άρσης βαρών

14/12/2025 - 11:29πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Μάρκος Χουζούρης)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Greek Basketball League: Άνετη νίκη του Παναθηναϊκού – Ο Άρης φρέναρε τον Ηρακλή

13/12/2025 - 11:26μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Πάνος Πραγιάννης)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Super League: Καλπάζει ο Λεβαδειακός – Σπουδαία νίκη για τον ΟΦΗ

13/12/2025 - 10:29μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Euroleague: Δεν άντεξε στη Βαρκελώνη ο Ολυμπιακός

13/12/2025 - 12:00πμ
(Φωτ.: ΕΛΟΤ)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ταεκβοντό U21: Ασημένιο ο Δόμπας, χάλκινο ο Νικολαΐδης

12/12/2025 - 10:01μμ
(Φωτ.: ΟΠΑΠ)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Δημήτρης Τσίκλης στο Game Time: Το ντέρμπι με σαΐτες για καλό σκοπό και το μπέρδεμα με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο

12/12/2025 - 3:45μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.:EUROKINISSI)

Οι αγρότες κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους σε όλη την Ελλάδα – Κλειστές εθνικές οδοί και τελωνεία

17 λεπτά πριν
(Φωτ.: ΕΟΞ)

Παγκόσμιο Κύπελλο ξίφους μονομαχίας U20: Ασημένιο μετάλλιο η Εθνική ομάδα

44 λεπτά πριν
(Φωτ.: Χ Iraqi assassin)

Βίντεο-σοκ από το Μπόνταϊ: Η πρώτη προσπάθεια πολίτη να αφοπλίσει τον μακελάρη, όμως δολοφονήθηκε εν ψυχρώ

1 ώρα πριν
(Φωτ.: flickr / hitchster)

Αιτωλοακαρνανία: Σεισμός 3,2 Ρίχτερ με επίκεντρο τη λίμνη Τριχωνίδα

1 ώρα πριν
Απεικόνιση της παραβολής του πλουσίου με τον φτωχό Λάζαρο σε μικρογραφία κώδικα (πηγή: commons.wikimedia.org)

Στον πλούσιο και στον Λάζαρο (Μέρος Β’)

2 ώρες πριν
Η λεζάντα στο βιβλίο γράφει: «Οι οργανοπαίχτες των Κοτυώρων με παραθεριστές στο Τσάμπαση», ενώ στη φωτογραφία υπάρχει η ημερομηνία 11 Ιουλίου 1906 (πηγή: epm.gr)

Κοτύωρα: Όταν ο χρόνος μετρούσε …αλλιώς – Ή, «Ατός πα άμον τον Παντελήν καλατζεύ’»

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign