pontosnews.gr
Παρασκευή, 8/05/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Super League: Εκτός έδρας νίκες για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ – Γκέλα του Παναθηναϊκού με Καλλιθέα

ΠΑΟΚ και ΑΕΚ πήραν τις νίκες, ενώ ο Παναθηναϊκός έμεινε στο 2-2 με την Athens Kallithea

2/09/2024 - 12:20πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Μάρκος Χουζούρης)

(Φωτ.: EUROKINISSI / Μάρκος Χουζούρης)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Με γκολ του Μαντί Καμαρά στο 90΄ ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και πέτυχε το «3 στα 3» στην εκκίνηση της Super League. Ακριβώς όπως και στην περσινή σεζόν έτσι και τώρα, ο «Δικέφαλος του Βορρά» κατάφερε να «αποδράσει» από το Περιστέρι με γκολ στην εκπνοή.

Ο Ατρόμητος είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων για τα πρώτα 20-25 λεπτά της αναμέτρησης, χωρίς ωστόσο να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία.

Ο ΠΑΟΚ στάθηκε τυχερός καθώς προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου στην πρώτη του ευκαιρία, όταν ο Ζίβκοβιτς σούταρε πάνω στα σώματα των αμυντικών, όμως πήρε το «ριμπάουντ» και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Τη φάση δημιούργησε ο νεαρός Σορετίρε, που για ακόμα ένα ματς άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις.

Το γκολ αυτό, όπως ήταν επόμενο, έδωσε «φτερά» στους φιλοξενούμενους, που διαχειρίστηκαν άνετα το προβάδισμα. Απείλησαν με τον Μπάμπα στο 61΄ και σκόραραν με τον Ζίβκοβιτς στο 68΄ μετά από καταπληκτικό συνδυασμό, όμως το γκολ ακυρώθηκε μετά από παρέμβαση του VAR για επιθετικό φάουλ. Σε μία φαινομενικά ακίνδυνη σέντρα του Ουάρντα, η μπάλα βρήκε συμπτωματικά στο χέρι του Ότο μέσα στην περιοχή. Διαιτητής και VAR συμφώνησαν ότι το χέρι δεν ήταν σε φυσιολογική θέση. Πέναλτι για τον Ατρόμητο! Ο Αμρ Ουάρντα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα στο 85΄, κόντρα στη ροή του αγώνα για το 1-1.

Όμως το ματς δεν είχε τελειώσει ακόμα. Ακριβώς με τη συμπλήρωση της κανονικής διάρκειας του αγώνα, ο Ντεσπόντοφ εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Μαντί Καμαρά με κεφαλιά από πολύ κοντά έδωσε στον ΠΑΟΚ τη νίκη που δικαιωματικά άξιζε και παράλληλα πανηγύρισε το πρώτο του γκολ με την ασπρόμαυρη φανέλα.

Η ΑΕΚ επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε 3-0 του Λεβαδειακού στο «Λάμπρος Κατσώνης». Παρά την πολύ μέτρια εικόνα της στο Α΄ ημίχρονο, η ΑΕΚ κατόρθωσε να προηγηθεί στην εκπνοή, μια εξέλιξη που συνήθως «κόβει τα πόδια» του αντιπάλου. Με προσωπική προσπάθεια ο Κοϊτά ελίχθηκε στην περιοχή και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Γκροφ, για να πετύχει το πρώτο γκολ της καριέρας του στην ΑΕΚ. Νωρίτερα, οι Βοιωτοί είχαν τις καλύτερες ευκαιρίες να προηγηθούν.

Στο 17΄ από λάθος του Στρακόσα, έκλεψε ο Όζμπολτ και πλάσαρε στην ανυπεράσπιστη από τερματοφύλακα εστία. Απομάκρυνε ο Μουκουντί με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα για πέναλτι όμως διαιτητής και VAR συμφώνησαν ότι το χέρι του Γάλλου αμυντικού ήταν σε φυσιολογική θέση. Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, η ΑΕΚ «κλείδωσε» το παιχνίδι. Στο 52΄ σε αντεπίθεση, ο Λιβάι Γκαρσία βρήκε τον Ελίασον ο οποίος μπήκε στην περιοχή και σούταρε με το αριστερό, η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Λιάγκα και ξεγέλασε τον Γκροφ για το 0-2. Οι παίκτες του Αλμέιδα δημιούργησαν αρκετές φάσεις και έφτασαν στο 3-0 στο 82΄ με κεφαλιά του Γκατσίνοβιτς και λάθος εκτίμηση της φάσης από τον Γκροφ.

Tο γκολ του Τετέ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ισοφάρισε στο τελικό 2-2 κι «έσωσε» τον Παναθηναϊκό από ένα τεράστιο «κάζο» στη Λεωφόρο απέναντι στην εξαιρετική Athens Kallithea. Η ομάδα του Μάσιμο Ντονάτι ήταν εντυπωσιακή, προηγήθηκε δύο φορές στο σκορ με τους «πράσινους» να ισοφαρίζουν, αλλά να μην αποφεύγουν τη νέα απώλεια βαθμών, που τους φέρνει νωρίς-νωρίς στη σεζόν στο -5 απ’ την κορυφή όπου έχουν πιάσει πλέον θέση οι «απόλυτοι» ΠΑΟΚ κι Ολυμπιακός (τρεις νίκες) και στο -3 απ’ την ΑΕΚ.

Ο Παναθηναϊκός βγήκε δυνατά στα πρώτα λεπτά για να πάρει τον έλεγχο του αγώνα, γρήγορα όμως το σκηνικό άλλαξε με την Καλλιθέα να βάζει πολύ δύσκολα στους «πράσινους». Στο 28΄ ο Ντεμέτριους έκλεψε την μπάλα ψηλά και σέρβιρε χαμηλά την μπάλα προς τον Μουτίνιο, ο οποίος άνοιξε το σκορ από κοντά κάνοντας το 1-0 έπειτα από το θαυμάσιο γύρισμα του συμπαίκτη του που πέρασε απ’ όλη την άμυνα του Παναθηναϊκού.

Στο 32΄ ο Παναθηναϊκός έφερε το ματς στα ίσα. Από κόρνερ του Τετέ, ο Μπαραγκάν με τον Ισιμάτ-Μιρίν έδιωξαν την μπάλα, ο Γεντβάι πήρε το… ριμπάουντ κι έκανε κεφαλιά προς τα μέσα, με τον Τζούριτσιτς να ισοφαρίζει σε 1-1 με νέα κεφαλιά.

Η Athens Kallithea συνέχισε να «χτυπάει» τον Παναθηναϊκό με γρήγορες μεταβάσεις και στο 80΄ πήρε προβάδισμα με τον Ματιέ Βαλμπουενά. Από κλέψιμο της μπάλας ψηλά, ο Ουλντρίκις «έσπασε» την μπάλα προς τον Μουτίνιο κι αυτός ακόμη πιο δεξιά στον Γάλλο μεσοεπιθετικό, ο οποίος έκανε το 2-1. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Παναθηναϊκός έφερε ξανά το ματς στα ίσα, όταν σε φάση διαρκείας ο Πελίστρι έβγαλε σέντρα-σουτ προς τον Τετέ ο οποίος ισοφάρισε σε 2-2.

Με άκρως εμφατικό τρόπο ήρθε η πρώτη νίκη του ΟΦΗ στο πρωτάθλημα της Super League. Η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα, μετά την ήττα της πρεμιέρας από την ΑΕΚ (3-0) και το 1-1 της Κρήτης με τον Ατρόμητο, πέρασε σα… σίφουνας από το Πανθεσσαλικό με 3-1 επί του Βόλου. Της ομάδας που την περασμένη εβδομάδα είχε φύγει με διπλό από το «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» επί του Αστέρα Aktor με 1-0.

Ιδανικό ντεμπούτο με τους φιλοξενούμενους έκαναν ο Ταξιάρχης Φούντας και ο Γιουνγκ. Ο πρώτος άνοιξε το σκορ στο 11΄ με σουτ, ο Σενγκέλια έκανε το 2-0 στο 50′ και στο 60′ ο Γιουνγκ έδωσε πρόωρο τέλος στην αναμέτρηση με το τρίτο γκολ των φιλοξενούμενων. Το μόνο που κατάφερε η ομάδα του Χοακίν Γκόμες ήταν να μειώσει στο 82′ με τον Μεντιέτα.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: Allwyn)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Οι πρωταθλήτριες βόλεϊ του Παναθηναϊκού A.O. με την κούπα στο Allwyn Game Time

8/05/2026 - 2:36μμ
(Φωτ.: EPA / Peter Powell)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Europa League: Άστον Βίλα και Φράιμπουργκ για την κούπα

8/05/2026 - 12:18πμ
(Φωτ.: EPA / Monammed Badra)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Conference League: Στον τελικό οι Κρίσταλ Πάλας και Ράγιο Βαγιεκάνο

8/05/2026 - 12:10πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στον τελικό του Basketball Champions League η ΑΕΚ, βύθισε τη Μάλαγα!

8/05/2026 - 12:05πμ
(Φωτ.: EPA / Ronald Wittek)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Champions League: Θα υπερασπιστεί το στέμμα της η Παρί – Στον τελικό με την Άρσεναλ

7/05/2026 - 12:09πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Μάρκος Χουζούρης)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Euroleague: Δεν κατάφερε το 3-0 ο Παναθηναϊκός – Τελικός με Βαλένθια την Παρασκευή

6/05/2026 - 11:25μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Greek Basketball League: Πέρασε στα ημιτελικά ο ΠΑΟΚ!

6/05/2026 - 9:40μμ
(Φωτ.: X / WTA)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στον 2ο γύρο του Open Ρώμης με ανατροπή για τη Σάκκαρη

6/05/2026 - 8:40μμ
(Φωτ.: ΚΟΕ)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Προκριματικά World Cup πόλο: Νίκη χωρίς αντίκρισμα για την Εθνική γυναικών

6/05/2026 - 6:34μμ
Ο δημοσιογράφος Σταύρος Τσώχος (φωτ. αρχείου: Eurokinissi Sports)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Πέθανε ο παλαίμαχος δημοσιογράφος και κορυφαίος αθλητικογράφος Σταύρος Τσώχος

6/05/2026 - 3:40μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Υπέρυθρη εικόνα από καταγραφή ελικοπτέρου πάνω από τις δυτικές ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο του 2025, στην οποία διακρίνεται άγνωστο αντικείμενο κάτω από το αεροσκάφος. (φωτ.: Πεντάγωνο / UAP Archive)

UFO: Το Πεντάγωνο έδωσε στη δημοσιότητα απόρρητους φακέλους – Αναφορά ακόμη και για θέαση στην Ελλάδα

1 λεπτό πριν
Μαχητικό αεροσκάφος F/A-18 προσγειώνεται στο αεροπλανοφόρο USS Abraham Lincoln, χρησιμοποιώντας το ειδικό άγκιστρο στην ουρά για να αγκιστρωθεί στα συρματόσχοινα ανάσχεσης του καταστρώματος πτήσεων (φωτ.: Χ / 
U.S. Central Command)

Νέα επίθεση των ΗΠΑ σε ιρανικά δεξαμενόπλοια στον Κόλπο του Ομάν – «Love tap» χαρακτήρισε τα πλήγματα ο Τραμπ

26 λεπτά πριν
Στο φετινό «This is Athens Festival» συμμετέχει και η Allwyn, με πολλές εκπλήξεις για το κοινό

Κάθε γωνιά της Αθήνας σε festival mode όλο τον Μάιο – To «This is Athens Festival» επέστρεψε

46 λεπτά πριν
Από τη συνάντηση αντιπροσωπείας της ΠΟΠΣ με τον Στέλιο Αγγελούδη, Τετάρτη 6 Μαΐου 2026 (φωτ.: Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων)

Θεσσαλονίκη: Συνάντηση Αγγελούδη με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ποντιακών Σωματείων ενόψει της 19ης Μαΐου

1 ώρα πριν
Έξω από το ναό στον Χώνο Μυλοποτάμου όπου έγινε η κηδεία του 21χρονου Νικήστρατου Γεμιστού, Πέμπτη 7 Μαΐου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Στέφανος Ραπάνης)

Κρήτη: Και οι έξι σφαίρες βρήκαν τον 21χρονο Νικήστρατο – «Χαριστικές βολές» δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση

1 ώρα πριν
Στιγμιότυπο από τη μουσικοχορευτική παράσταση «Μικρά Ασία - Λίκνο Πολιτισμού, φως που φωτίζει τη μνήμη και το νου», Πέμπτη 7 Μαΐου 2026 (φωτ.: onlarissa.gr / Γιάννης Μυλωνάς)

Λάρισα: Μουσικές και χοροί της Μικράς Ασίας στη σκηνή, σε μια ξεχωριστή βραδιά μνήμης και παράδοσης

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign