pontosnews.gr
Κυριακή, 10/08/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Καταπέλτης ο εισαγγελέας για τον προπονητή ιστοπλοΐας: Ένοχος για βιασμό αθλήτριας

Ο 40χρονος σήμερα κατηγορούμενος ισχυρίστηκε ότι αγάπησε την αθλήτρια του, λέγοντας πως είχε σκοπό το γάμο

28/06/2024 - 10:10μμ
Ο προπονητής ιστιοπλοΐας οδηγείται στο δικαστήριο, Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 (φωτ.: EUROKINISSI / Βασίλης Ρεμπάπης)

Ο προπονητής ιστιοπλοΐας οδηγείται στο δικαστήριο, Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2022 (φωτ.: EUROKINISSI / Βασίλης Ρεμπάπης)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Να κηρυχθεί ένοχος για βιασμό και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια ζήτησε ο εισαγγελέας του Μικτού Ορκωτού Εφετείου για τον προπονητή ιστιοπλοΐας που βρέθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης μετά από καταγγελία αθλήτριας για περίοδο που ήταν ανήλικη.

Σε πρώτο βαθμό ο 40χρονος σήμερα προπονητής καταδικάστηκε σε κάθειρξη 13 ετών για κατάχρηση σε ασέλγεια, ενώ αθωώθηκε κατά πλειοψηφία για βιασμό. Ωστόσο, στο Εφετείο δικάζεται και για το βιασμό, μετά από έφεση που ασκήθηκε από την Εισαγγελία.

Την καταγγελία σε βάρος του έκανε 23χρονη σήμερα αθλήτρια ιστιοπλοΐας, μετά από προτροπή της Σοφίας Μπεκατώρου, η οποία σε ηλικία 12-13 ετών είχε προπονητή τον κατηγορούμενο, σε επαρχιακή πόλη.

Κατά τον εισαγγελικό λειτουργό, η ανήλικη αθλήτρια είχε υποκύψει σε απειλές του προπονητή «ότι θα γίνουν ρεζίλι οι γονείς της» και άλλα, και λόγω αυτών πιέστηκε να προβεί στις ερωτικές πράξεις. Κατά την κρίση του, ο κατηγορούμενος με την ομολογία του διευκόλυνε τη διαδικασία. «Θεωρώ ότι έχει κάνει πολύ μεγάλο λάθος και έχει διαπράξει τις πράξεις αυτές, αλλά δεν είναι ένα τέρας» ανέφερε στους δικαστές .

Και εξήγησε: «Ο κατηγορούμενος τα αρνείται αυτά. Ωστόσο είναι καταγεγραμμένο στην απολογία του ότι είπε: “Έκανα λάθος και έπρεπε να περιμένω να το ήθελε”. Είπε αυτό και άλλαξε θέμα. Εδώ ισχύει το ρητό “Γλώσσα λανθάνουσα την αλήθεια λέει”.

»Μέσα στο δικό του μυαλό ίσως να πίστευε πως ό,τι και να γίνει θα καλυφθεί με το γάμο. Μου δίνει την εντύπωση ότι έμμεσα επιβεβαιώνεται ο βιασμός. Χρησιμοποίησε εξαναγκαστικά μέσα. Υπήρξαν κουβέντες του κατηγορούμενου που στο ανήλικο μυαλό λειτούργησαν για να την εξαναγκάσουν στις πράξεις αυτές».

Νωρίτερα στην απολογία του ο προπονητής επανέλαβε τη θέση του ότι αυτό που συνέβη με την αθλήτρια του ήταν «έρωτας», τονίζοντας πως την αγάπησε πραγματικά. Ισχυρίστηκε ακόμα ότι το κορίτσι δέχθηκε «πλύση εγκεφάλου» από τη μάνα της «για να πειστεί ότι βιάστηκε».

Όπως ανέφερε, αφού απήγγειλε στίχους από τον «Ερωτόκριτο» και από τραγούδια του Παύλου Σιδηρόπουλου, είχε την αίσθηση ότι η 23χρονη σήμερα κοπέλα στη δίκη σε πρώτο βαθμό θα έσπαγε.

«Γιατί δεν μπορεί όλες αυτές τις αναμνήσεις να τις μετέτρεψες σε βιασμό. Κρίμα που αντάλλαξες τον πρώτο έρωτα της ζωής σου με βιασμό» είπε, ενώ σε άλλο σημείο της απολογίας τόνισε: «Ντρέπομαι, δεν με τιμάει αυτό το πράγμα. Αλλά δεν πρόδωσα αυτό που αγάπησα».

Όταν ρωτήθηκε από τον εισαγγελέα αν τότε που εκείνος ήταν 29 και η αθλήτρια ανήλικη είχε κάποια αναστολή, ο κατηγορούμενος απάντησε: «Αν την είχα δεν θα ήμουν εδώ. Με ρούφηξε αυτό. Δεν με ένοιαζε ότι ήμουν προπονητής. Είχα σκοπό το γάμο. Υπήρχε τεράστια έλξη. Δικαιολόγησα τον εαυτό μου γιατί θα έσβηνε η αμαρτία, θα ερχόταν η αποκατάσταση της πράξης αυτής με το γάμο».

Ακόμα, αναφερόμενος στην κατηγορία του βιασμού είπε ότι θεωρεί πως η αθλήτρια θέλει να το πιστέψει ότι βιάστηκε γιατί έτσι την συμφέρει. «Θα ήταν ανισόρροπο να το δεχόταν ότι τα έφτιαξε με το δάσκαλο της. Εδώ εγώ το λέω. Έχει μάθει από μια οικογένεια που ζει από αυτό, που κάνει καταγγελίες» υποστήριξε.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Λαυρεωτική: Δορυφορικά δεδομένα δείχνουν την καμένη έκταση – Πάνω από 15.000 στρέμματα

9/08/2025 - 11:56μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Και δεύτερη σύλληψη για τον άγριο ξυλοδαρμό υπαλλήλου καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων

9/08/2025 - 8:53μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Κερατέα: Συνελήφθησαν υπάλληλοι του ΔΕΔΔΗΕ για τη μεγάλη πυρκαγιά

9/08/2025 - 8:24μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Μιχάλης Καραγιάννης))
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Κερατέα: Καθοριστικής σημασίας η ηρωική νυχτερινή ρίψη από Canadair

9/08/2025 - 7:55μμ
Ταινία του δήμου Θεσσαλονίκης για την πεζοδρόμηση της λεωφόρου Νίκης (φωτ.: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/Γιώργος Κωνσταντινίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Πεζόδρομος και αυτή την Κυριακή η λεωφόρος Νίκης

9/08/2025 - 5:58μμ
(Φωτ. αρχείου: Χριστίνα Κωνσταντάκη)
ΕΛΛΑΔΑ

Μέγαρα: Μία σύλληψη για τη χθεσινή πυρκαγιά στο Κουμίντρι

9/08/2025 - 5:30μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Σε ύφεση οι πυρκαγιές σε Κερατέα Αττικής και Χελιδόνι Ηλείας – Υπό μερικό έλεγχο στον Κουβαρά

9/08/2025 - 4:33μμ
(Πηγή: facebook.com/kostas.sam?locale=el_GR)
ΕΛΛΑΔΑ

Το «αντίο» του Κώστα Σαμαρά στην αδερφή του Λένα

9/08/2025 - 3:59μμ
(Φωτ.: Γιάννης Παναγόπουλος/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά στην Κερατέα: Υπό έλεγχο αφού έκαψε 40.000 στρέμματα αγροτικής-δασικής γης, πάρα πολλά σπίτια και οχήματα

9/08/2025 - 2:11μμ
Ταξιδιώτες επιβιβάζονται σε πλοίο στο λιμάνι του Πειραιά (φωτ.: EUROKINISSI/Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Κανονικά αναχωρούν τα πλοία από τα λιμάνια – Ένταση το πρωί στον Πειραιά με επιβάτες που εμπόδισαν απόπλου

9/08/2025 - 11:29πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

Λαυρεωτική: Δορυφορικά δεδομένα δείχνουν την καμένη έκταση – Πάνω από 15.000 στρέμματα

2 ώρες πριν
Αλίεφ, Τραμπ και Πασινιάν επιδεικνύουν την υπογεγραμμένη συμφωνία ειρήνευσης (φωτ.: EPA / Nathan Howard)

Ρωσία: Η Μόσχα «χαιρετίζει επιφυλακτικά» τη συμφωνία Αρμενίας-Αζερμπαϊτζάν

3 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI)

EcommBx Cup: Την ήττα με 76-66 γνώρισε η Εθνική μπάσκετ από τη Σερβία

3 ώρες πριν

«Παρχάρια τη Καβακλί» για μια ακόμη χρονιά στον Λευκώνα Σερρών

4 ώρες πριν
Ο Χαράλαμπος Κιαγχίδης (πηγή:  Facebook / Άγιος Γεώργιος Περιστερεώτα)

Χαράλαμπος Κιαγχίδης, ο ευεργέτης – Συνδέθηκε με την Εύξεινο Λέσχη Θεσσαλονίκης και τη Μονή Περιστερεώτα

4 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)

e-ΕΦΚΑ & ΔΥΠΑ: Τα επιδόματα που θα καταβληθούν έως τις 14 Αυγούστου

5 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign