pontosnews.gr
Κυριακή, 29/03/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Βασίλης Τομπουλίδης: Ζητάμε την ψήφο σας για ουσιαστική, μαχητική αντιπολίτευση στη δημοτική Αρχή στο δήμο Θεσσαλονίκης

Θα είμαστε η φωνή του λαού, δήλωσε ο υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση»

30/09/2023 - 12:28μμ
Ο Βασίλης Τομπουλίδης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ο Βασίλης Τομπουλίδης, υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

«Ο δήμος Θεσσαλονίκης σε αυτές τις εκλογές χρειάζεται μία ολοκληρωτικά διαφορετική πορεία» τονίζει ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης και επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Βασίλης Τομπουλίδης, ενόψει των Αυτοδιοικητικών εκλογών 2023.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και τη δημοσιογράφο Αναστασία Καρυπίδου, υπογραμμίζει πως οι πολίτες εκφράζουν έντονο προβληματισμό και δυσαρέσκεια για όσα βιώνουν στην καθημερινότητά τους και ειδικότερα σε καθαριότητα, κυκλοφοριακό, έλλειψη χώρων αναψυχής και ακρίβεια σε στέγη και καλεί τους ψηφοφόρους να στηρίξουν την παράταξή του στην κάλπη, ώστε ο ίδιος και οι υπόλοιποι εκλεγμένοι της παράταξης που υποστηρίζεται από το ΚΚΕ να είναι η «φωνή του λαού για όλα τα κρίσιμα ζητήματα».

Κατά την άποψή του, τα προβλήματα της πόλης είναι πολλά: «ελεύθεροι χώροι, αστικές συγκοινωνίες, σχολικές υποδομές, ελλείψεις προσωπικού στις δημοτικές υπηρεσίες και άλλα».

Εξάλλου όπως σημειώνει «Η Θεσσαλονίκη δεν είναι σχεδιασμένη να καλύπτει τις μεγάλες κοινωνικές ανάγκες ενός εκατομμυρίου πολιτών. Στο κέντρο του σχεδιασμού όλων των κυβερνήσεων και των δημοτικών διοικήσεων βρισκόταν και βρίσκεται η «αναμόρφωση» της πόλης σε όφελος των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων διαφόρων κλάδων, σε βάρος των λαϊκών στρωμάτων».

Από τα δημοτικά έδρανα, πρόσθεσε, «Οι εκλεγμένοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και εδώ, στον δήμο Θεσσαλονίκης, αποκαλύπτουν και θα συνεχίσουν να αποκαλύπτουν στον λαό όσα οι άλλοι του κρύβουν. Είναι δύναμη κινητοποίησης και αμετακίνητης στήριξης των διεκδικήσεων του λαού για: μόνιμη και σταθερή δουλειά, ελεύθερους χώρους, αυξημένη κρατική χρηματοδότηση για τα σχολεία, ενίσχυση του δημόσιου συστήματος Υγείας και των Κέντρων Υγείας με μόνιμο προσωπικό, δωρεάν συμμετοχή του λαού και των παιδιών του σε προγράμματα πολιτισμού και αθλητισμού, αναβαθμισμένες δωρεάν υπηρεσίες με επαρκές μόνιμο προσωπικό για τη φροντίδα και την ανάπτυξη των παιδιών, την προστασία των ηλικιωμένων, την ουσιαστική στήριξη σε παιδιά και γονείς ΑμεΑ, την ενίσχυση των υπηρεσιών του δήμου με σταθερό και μόνιμο προσωπικό».

Όσο για τους λόγους που θα έπρεπε οι Θεσσαλονικείς να επιλέξουν το συνδυασμό του οποίου είναι επικεφαλής, ο Βασίλης Τομπουλίδης είπε: «Για να εκλέξουμε περισσότερους δημοτικούς συμβούλους, που με πράξεις -όχι λόγια- θα βρεθούν από την επόμενη κιόλας μέρα δίπλα στον λαό, που θα γίνουν η φωνή του στο Δημοτικό Συμβούλιο για όλα τα κρίσιμα ζητήματα. Για να υπάρχει ουσιαστική, μαχητική αντιπολίτευση στη δημοτική αρχή και στο αντιλαϊκό μέτωπο των υπόλοιπων συνδυασμών στο Δήμο Θεσσαλονίκης. Για να εκλέξουμε περισσότερους δημάρχους αγωνιστές, όπως τον Κώστα Πελετίδη στην Πάτρα. Μαζί με τον λαό να εμποδίσουμε παλιά και νέα αντιλαϊκά μέτρα, να επιβάλουμε ρωγμές στην κανονικότητα της εκμετάλλευσης, της φτώχειας και της ανασφάλειας. Να δημιουργούμε ασπίδες προστασίας σε κάθε γειτονιά ενάντια στους πλειστηριασμούς, να πρωτοστατούμε στο “ένας για όλους και όλοι για έναν”».

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Κώστας Τζούμας)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παύλος Μαρινάκης: Οι εκλογές θα γίνουν το 2027 – Ο πρωθυπουργός δεν ακούει καν εισηγήσεις για πρόωρες εκλογές

28/03/2026 - 12:01μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στη Βουλή η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα μέτρα στήριξης λόγω ενεργειακού κόστους

27/03/2026 - 7:11μμ
Εικόνα από τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής του σχεδίου νόμου «Εκσυγχρονισμός και αναβάθμιση μεταφορών. Τεχνικός έλεγχος - Εγκαταστάσεις εξυπηρέτησης οχημάτων, συγκοινωνιακοί φορείς, επιβατικές - οδικές - εμπορευματικές μεταφορές, ηλεκτροκίνηση, Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, ρυθμίσεις για τις πρότυπες προτάσεις, Αρχή Πολιτικής Αεροπορίας και άλλες διατάξεις» (φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης/ EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Μεταφορών – Με ονομαστική ψηφοφορία πέρασαν οι διατάξεις για τα ταξί

23/03/2026 - 11:44μμ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στις Βρυξέλλες (φωτ.: Ευρωπαϊκή Ένωσηα/Pool)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κ. Μητσοτάκης: Ισχυρό ενεργειακό σοκ από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή – Η Ευρώπη πρέπει να είναι έτοιμη αν δεχτεί επίθεση στο έδαφος της

22/03/2026 - 11:35πμ
(Πηγή: Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μέσω Gov.gr Wallet και Kids Wallet η επαλήθευση της ηλικίας – Στόχος και η προστασία των ανηλίκων

21/03/2026 - 12:20μμ
Ο Αλέξης Χαρίτσης στο προγραμματικό συνέδριο της Νέας Αριστεράς, Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2026 (φωτ.:  EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα Αριστερά: Παραιτείται ο Αλέξης Χαρίτσης από την προεδρία

20/03/2026 - 6:35μμ
(Φωτ. αρχείου: Δήμητρα Κούτρα/TOKLIK.GR/EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος: Υπερήφανα αποχωρώ – Δεν φοβήθηκα πολιτικό κόστος, δεν διαγράφεται η αλήθεια

19/03/2026 - 6:59μμ
Οι νέοι τοποτηρητές-μουφτήδες σε Ξάνθη και Κομοτηνή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πρώην μουφτής Κομοτηνής Τζιχάτ Χαλήλ: Διορίστηκε σύμβουλος για θέματα μουσουλμανικής θρησκείας της Σοφίας Ζαχαράκη

19/03/2026 - 1:37μμ
Από συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον δημοσιογράφο Δημήτρη Δανίκα (φωτ.: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού / Δημήτρης Παπαμήτσος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Στο τραπέζι η πυρηνική ενέργεια – Συγκροτείται υπουργική επιτροπή

15/03/2026 - 12:10μμ
Στιγμιότυπο από τις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, στα κεντρικά της Χαριλάου Τρικούπη. Κυριακή 15 Μαρτίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Δανάη Δαυλοπούλου)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογή συνέδρων στο ΠΑΣΟΚ: Στις κάλπες τα μέλη ενόψει του συνεδρίου

15/03/2026 - 11:22πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)

Αγ. Παρασκευή: Συνελήφθη 19χρονος που εκβίαζε ανηλίκους – Είχε αποσπάσει πάνω από 11.000 ευρώ

22 λεπτά πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Νάσος Σιμόπουλος)

Greek Basketball League: Ανάσα παραμονής για Μαρούσι και Καρδίτσα

50 λεπτά πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI)

ΕΛΑΣ: Ναρκωτικά και όπλα κατασχέθηκαν σε επιχειρήσεις σε Ίλιον, Ασπρόπυργο, Αχαρνές και Ελευσίνα

1 ώρα πριν
Ο Ιταλός καρδινάλιος Πιερμπατίστα Πιτσαμπάλα, στο Λατινικό Πατριαρχείο των Ιεροσολύμων (φωτ. αρχείου: EPA/ ATEF SAFADI)

Πρωτοφανές «μπλόκο» στον Καθολικό Πατριάρχη Ιεροσολύμων– Του απαγορεύτηκε η είσοδος στον Πανάγιο Τάφο

2 ώρες πριν

Οι «Ακρίτες» Ασπροπύργου προειδοποιούν για το γλέντι που ετοιμάζουν: «Όποιος λείψει… θα το μετανιώσει!»

2 ώρες πριν
Ένα από τα περάσματα στα ιρανοιρανικά σύνορα, στην πόλη Μπανέχ του δυτικού Ιράν, όπου ζουν πολλοί  Κούρδοι (φωτ. αρχείου: 
EPA/ABEDIN TAHERKENAREH)

Ο πόλεμος στο Ιράν και το Κουρδικό

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign