Στην 7η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε να απολογηθεί ο 72χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 14χρονης, στην οποία έκανε ιδιαίτερα μαθήματα στο σπίτι της στη Θέρμη.
Ο εισαγγελέας τού απήγγειλε δίωξη για γενετήσιες πράξεις και κατάχρηση ανηλίκου (από εκπαιδευτικό), σε βαθμό κακουργήματος.
Μέχρι να απολογηθεί ο κατηγορούμενος παραμένει υπό κράτηση.
Τον 72χρονο κατήγγειλαν η 14χρονη και η μητέρας της στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης. Όπως κατέθεσαν εκεί, όλα συνέβησαν χθες το πρωί, και ενώ ο φερόμενος ως δράστης της έκανε μάθημα. Η 14χρονη φέρεται να ένιωσε κουρασμένη και ξάπλωσε για λίγη ώρα. Τότε, σύμφωνα με την καταγγελία, εκείνος προέβη στις συγκεκριμένες πράξεις.












![Από την Έξοδο των Ελλήνων της Ανατολικής Θράκης, τον Οκτώβριο του 1922. Περίπου 160.000 πρόσφυγες διέσχισαν τον Έβρο μεταφέροντας μέρος της κινητής περιουσίας τους (πηγή: Χρήστος Χατζηιωσήφ [επιμ.], «Ιστορία της Ελλάδας του 20ού αιώνα. Ο Μεσοπόλεμος 1922-1940»)](https://www.pontosnews.gr/wp-content/uploads/2025/09/ekkenosi-anatolikis-thrakis-120x86.jpg)




