pontosnews.gr
Πέμπτη, 21/08/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Δίκη Πέτρου Φιλιππίδη: Τι είπε στη συμπληρωματική του απολογία ο ηθοποιός

Εκνευρισμός από όλες τις πλευρές στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο, λίγο προτού ξεκινήσει η εισαγγελέας την αγόρευσή της

13/01/2023 - 12:36μμ
Ο Πέτρος Φιλιππίδης έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας (φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας (φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Δημητρόπουλος)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Ένα κείμενο, που κατά την άποψή του περιέχει στοιχεία που αποδεικνύουν το οργανωμένο σχέδιο σε βάρος του, με κίνητρο οικονομικό, ανέγνωσε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο Πέτρος Φιλιππίδης. Σε μια ανατροπή της τελευταίας στιγμής, και λίγο προτού η εισαγγελέας Στέλλα Στόγια ξεκινήσει την αγόρευσή της, η πλευρά του κατηγορούμενου ζήτησε να δοθεί συμπληρωματική κατάθεση.

«Απευθυνόμενος προς το δικαστήριο σας, θέλω να συμπληρώσω ότι ήρθαν στα χέρια μου έγγραφα από τα οποία αποδεικνύεται ότι ο δικηγόρος Αλέξανδρος Μίντζιας, συνήγορος της πρώτης και της τρίτης καταγγέλλουσας, έχει συστήσει εταιρεία μαζί με τον αδελφό της Άννας-Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Ηλία Παπαχαραλάμπους. Πρόκειται για εταιρεία διαχείρισης καλλιτεχνών. Εκπροσωπεί τις κυρίες Δροσάκη, Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου, αλλά και την κόρη της Εβελίνας Παπούλια, Αφροδίτη Λιάντου, η οποία έκλεισε μόλις χθες χορηγικό πακέτο», είπε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Μάλιστα, η Κική Πακιρτζίδου, μία εκ των συνηγόρων του ηθοποιού, συμπλήρωσε πως έδρα της επίμαχης εταιρείας είναι το γραφείο του Αλέξανδρου Μίντζια και ότι στο καταστατικό της αναφέρεται ότι σκοπός είναι η προβολή και η προώθηση καλλιτεχνών.

Οι ισχυρισμοί της πλευράς του κατηγορούμενου προκάλεσαν εκνευρισμό στην ηθοποιό Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Όταν η πρόεδρος ρώτησε τον Πέτρο Φιλιππίδη εάν πίσω από το οργανωμένο σχέδιο θεωρεί ότι βρίσκεται ο Αλέξανδρος Μίντζιας, ο ηθοποιός δήλωσε ότι δεν έχει να προσθέσει κάτι άλλο.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο συνήγορος των δύο γυναικών, ο οποίος ιδιαιτέρως οργισμένος είπε: «Κάθομαι και ακούω τους 8 τελευταίους μήνες να εφευρίσκει ο κατηγορούμενος κίνητρα στον αέρα. Ο κατηγορούμενος δεν έχει το θάρρος να πει το όνομά μου. Είναι δειλός. Απαιτώ να πει ευθέως ότι εννοεί πως εγώ κατέστρωσα το σχέδιο που επικαλείται. Αυτός είναι ο κατηγορούμενος, αυτός ήταν πάντα. Είμαι μαχόμενος δικηγόρος επί 23 χρόνια. Η οικογένειά μου είναι νομική οικογένεια. Όλοι έχουν να λένε για το ήθος και την αξιοπρέπειά μου. Με λυπεί το γεγονός ότι το δικαστήριο επιτρέπει αυτές τις τοποθετήσεις. Έρχεται ένας κατηγορούμενος δειλός. Ζητάω διακοπή για να καταθέσω μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στον Πέτρο Φιλιππίδη».

Το δικαστήριο δεν έκανε δεκτό το αίτημα να υπάρξει διακοπή της διαδικασίας.

Εξίσου εκνευρισμένη και η εισαγγελέας, προτού ξεκινήσει την αγόρευσή της τόνισε: «Θεωρώ ότι πρέπει να βοηθήσετε όλοι οι παράγοντες. Εδώ έχω δει πρωτόγνωρα πράγματα, που δεν τα έχω ξαναδεί στα 16 χρόνια που υπηρετώ σε αυτόν το χώρο. Θέλετε να εκτονώσετε το θυμικό σας; Δεν θα το κάνετε παρουσία μου».

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Κώστας Συνετός)
ΕΛΛΑΔΑ

Πυρόπληκτοι: Αυστηρό το χρονοδιάγραμμα για την κατάθεση των φακέλων για να δοθούν οι αποζημιώσεις

20/08/2025 - 11:27μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Βασίλης Ρεμπάπης)
ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣΕΠ: Από 1 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για κατάταξη υποψήφιων εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης

20/08/2025 - 6:29μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση στην Αττική για τον εντοπισμό και τη σύλληψη μελών της τουρκικής μαφίας

20/08/2025 - 4:20μμ
Από το δυστύχημα στη συμβολή των λ. Μεσογείων και Λαυρίου (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΛΑΣ: Δύο μοτοσικλετιστές έχασαν τη ζωή τους σε ισάριθμα δυστυχήματα

20/08/2025 - 2:10μμ
Η χαράδρα του Βίκου (φωτ.: EUROKINISSI/Γιώργος Ευσταθίου)
ΕΛΛΑΔΑ

Συνεχίζεται το καλοκαιράκι σε όλη τη χώρα

20/08/2025 - 8:00πμ
Ο Πύργος του ΟΤΕ δεσπόζει στη ΔΕΘ (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ)
ΕΛΛΑΔΑ

Χωρίς σκαλωσιές θα υποδεχτεί τους επισκέπτες της ΔΕΘ ο Πύργος του ΟΤΕ

19/08/2025 - 11:59μμ
ΕΛΛΑΔΑ

ΤΖΟΚΕΡ: Μαρκόπουλο και Παλαιό Φάληρο «παραμιλούν» με τους δύο υπερτυχερούς που μοιράστηκαν πάνω από 28,8 εκατ. ευρώ

19/08/2025 - 6:40μμ
Πυροσβεστικό ελικόπτερο επιχειρεί σε παλιότερη φωτιά στη Λέσβο (φωτ.: EUROKINISSI/Παναγιώτης Μπαλάσκας)
ΕΛΛΑΔΑ

Λέσβος: Συνελήφθη 57χρονος για τέσσερις εμπρησμούς – «Ήθελα να εκδικηθώ τους συντοπίτες μου»

19/08/2025 - 6:08μμ
Χαρακτηριστικό στιγμιότυπο από παλιότερη φωτιά στην Πάρνηθα (φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Διονύσης Πατεράκης)
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκηδόνα: Συνελήφθη 55χρονος αλλοδαπός για εμπρησμούς δασών – Είχε βάλει φωτιά στην Πάρνηθα

19/08/2025 - 1:53μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Βία στα γήπεδα: Ταυτοποιήθηκαν οι οπαδοί που επιτέθηκαν σε φίλαθλο αντίπαλης ομάδας στη Θεσσαλονίκη

19/08/2025 - 10:26πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

«Πυρρίχιος χορός», 70Χ100 εκ., λαδοτέμπερα, Βάλιας Σεμερτζίδης, 1972. (φωτ.: Λεύκωμα «Από τον Πόντο και τη Μικρασία στον Πειραιά, εδώ… στη Δραπετσώνα» της Ένωσης Ποντίων Πειραιώς-Κερατσινίου-Δραπετσώνας)

Ηλίας Πετρόπουλος: Πόσο Έλληνες είναι οι Πόντιοι;

3 ώρες πριν
(Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Κώστας Συνετός)

Πυρόπληκτοι: Αυστηρό το χρονοδιάγραμμα για την κατάθεση των φακέλων για να δοθούν οι αποζημιώσεις

4 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI / Μάρκος Χουζούρης)

Τουρνουά Ακρόπολις: Άνετα η Εθνική τη Λετονία με σούπερ Αντετοκούνμπο

5 ώρες πριν
(Φωτ.: glomex / ΕΡΤ3)

Diamond League: Χάλκινο η Τζένγκο στη Λοζάνη

5 ώρες πριν
Άποψη του ισραηλινού οικισμού Μααλέ Αντουμίμ (Ma'ale Adumim) στη Δυτική Όχθη, ανάμεσα στην Ιερουσαλήμ και τη Νεκρά Θάλασσα (φωτ.: 
EPA/ATEF SAFADI)

Ισραήλ: Αμετακίνητος ο Νετανιάχου για την κατάληψη της Λωρίδας της Γάζας και τον εποικισμό περιοχών της Δυτικής Όχθης

6 ώρες πριν
Ο Μιλτιάδης Νυμφόπουλος σε νεαρή ηλικία. Στο φόντο, σχέδιο του Κ. Σπυράντη που πρωτοδημοσιεύτηκε με το άρθρο του Μ.Ν. στην «Ποντιακή Εστία» για το Πάσχα στη Σάντα (εικ.: Χριστίνα Κωνσταντάκη)

Μιλτιάδης Νυμφόπουλος (1882-1973): Ο Σανταίος δάσκαλος που βάφτισε ένα χωριό και σαγήνεψε τον Άντονι Μπράιερ

6 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign