Η εντυπωσιακή επίδοση στην άμυνα του Ολυμπιακού «εξουδετέρωσε» κάθε προσπάθεια αντίδρασης του Περιστερίου, με τους «ερυθρόλευκους» να περνούν σαν σε περίπατο από το κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» και να… σκουπίζουν (2-0) τη σειρά απέναντι στην ομάδα του Μίλαν Τόμιτς στην Α’ φάση των πλέι οφ της Basket League.
Οι κυπελλούχοι Ελλάδας έφτασαν άνετα στη νίκη με 92-57 και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσουν με πλεονέκτημα έδρας τον Προμηθέα Πατρών (η σειρά θα κριθεί στις 3 νίκες).
Με νταμπλ νταμπλ σε πόντους (15) και ριμπάουντ (11) ολοκλήρωσε τον αγώνα ο Σάσα Βεζένκοφ, με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να προσθέτει 13 πόντους και τον Κώστα Σλούκα 10 πόντους και 7 ασίστ. Από το Περιστέρι προσπάθησε ο Τόμας Γκίελο με 13 πόντους.













![Απρίλιος. Μικρογραφία του μήνα από το χειρόγραφο Τυπικό της Μονής του Αγίου Ευγενίου Τραπεζούντας [1346]. Μητροπολίτου Τραπεζούντος Χρύσανθου, «Η Εκκλησία Τραπεζούντος». Από το Αρχείον Πόντου, του 1933 (πηγή: Επιτροπή Ποντιακών Μελετών)](https://www.pontosnews.gr/wp-content/uploads/2026/03/aprilios-cvr-120x86.jpg)


