pontosnews.gr
Σάββατο, 18/10/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Η Μέγκαν και ο Χάρι μίλησαν και το Μπάκιγχαμ τρέμει (photos)

Οι εξομολογήσεις του ζευγαριού, που έγιναν viral σε χρόνο ρεκόρ

8/03/2021 - 6:34μμ
Ο πρίγκιπας Χάρι με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ (φωτ. αρχείου: EPA/ Facundo Arrizabalaga)

Ο πρίγκιπας Χάρι με τη σύζυγό του Μέγκαν Μαρκλ (φωτ. αρχείου: EPA/ Facundo Arrizabalaga)

Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Σκέψεις αυτοκτονίας, ρατσιστικά σχόλια, αλλά και προβληματική επικοινωνία στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας. Αυτές ήταν οι αποκαλύψεις που έκανε –μεταξύ άλλων– η Μέγκαν Μαρκλ που μαζί με τον σύζυγό της Χάρι έδωσαν συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρι και έχουν αναστατώσει τον πλανήτη.

Η πολυσυζητημένη και ακριβοπληρωμένη συνέντευξη των τελευταίων χρόνων έφερε στο φως μια όχι και τόσο λαμπερή εικόνα της βρετανικής βασιλικής οικογένειας ενώ υπήρξαν και κατηγορίες ακόμα και για ρατσισμό.

Το… χρώμα του στέμματος

Πιο συγκεκριμένα, η Μέγκαν αποκάλυψε ότι μέλη της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας είχαν αρνηθεί τον τίτλο του πρίγκιπα για τον γιο της Άρτσι, που είναι τώρα ενός έτους, επειδή υπήρχαν ανησυχίες «σχετικά με το πόσο σκούρο μπορεί να ήταν το δέρμα του όταν θα γεννιόταν».

(Φωτ.: EPA/ Facundo Arrizabalaga)

«Αυτό μου μεταφέρθηκε από τον Χάρι, αυτές ήταν συζητήσεις που η οικογένεια είχε μαζί του», είπε η Μέγκαν που αναφέρθηκε στις αυτοκτονικές σκέψεις τις οποίες είχε και την τυραννούσαν. Αλλά οι αποκαλύψεις για το συγκεκριμένο θέμα δεν σταμάτησαν σε αυτό, καθώς σχεδόν βουρκωμένη τόνισε ότι της αρνήθηκαν την ψυχολογική υποστήριξη που ζητούσε διότι αυτό «δεν θα ήταν καλό» για την εικόνα του θεσμού.

«Απλούστατα δεν ήθελα πια να ζω», πρόσθεσε η μιγάδα Αμερικανίδα πρώην ηθοποιός, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί της, μια κόρη, αποδίδοντας την ψυχολογική της κατάσταση στην επιθετική κάλυψη από τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

Και μπορεί το ζευγάρι, να μην κατονόμασε το μέλος της βασιλικής οικογένειας που έκανε τα παραπάνω ρατσιστικά για τον γιο τους, όμως δεν είναι λίγοι αυτοί που «χρέωσαν» τη βασίλισσα της Αγγλίας.

Το γύρισμα της πολυσυζητημένης συνέντευξης (φωτ.: Facebook/ Oprah Winfrey)

«Ούτε η βασίλισσα Ελισάβετ ούτε ο σύζυγός της συμμετείχαν στις συζητήσεις που διεξήχθησαν στους κόλπους της βασιλικής οικογένειας της Βρετανίας, κατά τη διάρκεια των οποίων διατυπώθηκαν ανησυχίες σχετικά με το χρώμα του δέρματος του γιου που επρόκειτο να φέρει στον κόσμο η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι» διαβεβαίωσε, σήμερα, η Όπρα Γουίνφρι, ύστερα από τον ντόρο που προκλήθηκε.

Πίσω από τις κλειστές πόρτες

Μολονότι η Μέγκαν Μαρκλ κατήγγειλε μια «αληθινή εκστρατεία δυσφήμησης», πρόσεξε να μην επιτεθεί προσωπικά σε μέλη του στέμματος. Υποστήριξε απλώς ότι, αντίθετα απ’ ό,τι είχε αναφερθεί από το βρετανικό Τύπο, δεν ήταν αυτή που έκανε να κλάψει την Κέιτ, τη δούκισσα του Κέμπριτζ, σ’ ένα επεισόδιο που είχε συμβεί λίγο πριν από τον γάμο της, αλλά το αντίθετο. Διευκρίνισε πάντως πως η Κέιτ ζήτησε συγγνώμη λίγο αργότερα.

(Φωτ.: EPA/ Facundo Arrizabalaga)

Ο Χάρι προχώρησε περισσότερο, λέγοντας πως «απογοητεύθηκε αληθινά» από τον πατέρα του, τον πρίγκιπα Κάρολο, όταν είχε περάσει μια δύσκολη περίοδο. «Θα χρειαστεί δουλειά» για να βελτιωθεί η σχέση τους, «όμως ταυτόχρονα πάντα θα τον αγαπάω».

Αντίθετα ο Χάρι έπλεξε το εγκώμιο της βασίλισσας Ελισάβετ. «Η γιαγιά μου κι εγώ έχουμε πολύ καλή σχέση και τρέφω βαθύ σεβασμό γι’ αυτήν», δήλωσε

Οι πρώτες αντιδράσεις

Και μπορεί ως σήμερα η οικογένεια των Σάσεξ να μην έχει εκφράσει δυσαρέσκεια για όσα ειπώθηκαν στην συνέντευξη, όμως για τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης, ο πόλεμος έχει πλέον κηρυχθεί ανάμεσα στο ζευγάρι και την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια. Είναι «χειρότερο» απ’ αυτό που περίμενε η βασιλική οικογένεια, εκτιμούν οι Times, που όπως και τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης, δίνουν μεγάλη προβολή στο θέμα. Η μοναρχία έχει ανάγκη από «αλεξίσφαιρο γιλέκο» μπροστά στις «οβίδες» που εκτοξεύτηκαν στη διάρκεια αυτής της συνέντευξης, σύμφωνα με την Telegraph.

(Φωτ.: EPA/ Facundo Arrizabalaga)

«Αναμέναμε σαφώς κάτι δραματικό. Πιστεύω πως οι προσδοκίες αυτές ξεπεράσθηκαν», συνόψισε μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ρόμπερτ Χάρντμαν, ανακτορικός συντάκτης της Daily Mail.

Από την άλλη, η Sydney Morning Herald υπογραμμίζει πως η συνέντευξη επιτρέπει να δοθεί στο αμερικανικό κοινό, για το οποίο κυρίως προοριζόταν, «η αφήγηση του δούκα και της δούκισσας, θυμάτων ενός σκοτεινού βικτωριανού θεσμού».

Το ζευγάρι, το οποίο είναι πλέον εγκατεστημένο στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, εξήγησε το γεγονός ότι αποχώρησε από τη βασιλική οικογένεια και αναχώρησε για τις ΗΠΑ επικαλούμενο τη συγκυρία μιας αφόρητης πίεσης από τα μέσα ενημέρωσης και έλλειψης υποστήριξης από τη βασιλική οικογένεια.

«Κάναμε ό,τι μας ήταν δυνατόν» για να μείνουμε, δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι εξηγώντας πως είχε και ο ίδιος ψυχολογικές διαταραχές εξαιτίας αυτής της κατάστασης.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ιρανοί στρατιώτες παρελαύνουν μπροστά από τον πρόεδρο του Ιράν Εμπραχίμ Ραΐσι, στο πλαίσιο των εορτασμών για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων σε στρατιωτική βάση της Τεχεράνης (φωτ.: EPA/ Abedin Taherkenareh)
ΚΟΣΜΟΣ

Λήγει σήμερα η 10ετής συμφωνία για τα πυρηνικά του Ιράν – «Δεν δεσμευόμαστε πλέον από περιορισμούς» λέει η Τεχεράνη

18/10/2025 - 2:26μμ
Ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο (φωτ.: EPA/Shawn Thew)
ΚΟΣΜΟΣ

«Να σταματήσουν εκεί όπου βρίσκονται» ζήτησε από Μόσχα και Κίεβο ο Τραμπ – Δεν είπε ούτε ναι, ούτε όχι για τους Tomahawk

18/10/2025 - 1:24μμ
Παλαιστίνιοι αναζητούν επιζώντες ανάμεσα στα ερείπια κατεστραμμένης οικοδομής σε γειτονιά της Γάζας μετά από ισραηλινό βομβαρδισμό (φωτ.: EPA/Mohammed Saber)
ΚΟΣΜΟΣ

Τούρκοι διασώστες βοηθούν τη Χαμάς να ανακτήσει θαμμένα πτώματα ομήρων

17/10/2025 - 10:10πμ
O Ντόναλντ Τραμπ καλωσορίζει τον Βλαντίμιρ Πούτιν μόλις έχει φτάσει στην Αλάσκα, τον περασμένο Αύγουστο (φωτ. αρχείου: EPA / Gavriil Grigorov/ Sputnik / Kremlin POOL)
ΚΟΣΜΟΣ

Τετ α τετ Πούτιν και Τραμπ στη Βουδαπέστη για την Ουκρανία

16/10/2025 - 10:12μμ
(Πηγή: STR/ΑΠΕ-ΜΠΕ)
ΚΟΣΜΟΣ

Μαρία Κάλλας: Στη Φλωρεντία το άγαλμα ύψους 2,5 μέτρων που φιλοτέχνησε ο γλύπτης Νίκος Φλώρος

16/10/2025 - 8:00μμ
Όχημα του Ερυθρού Σταυρού μεταφέρει σορούς Ισραηλινών ομήρων οι οποίες παραδόθηκαν από τη Χαμάς (φωτ.: EPA/Mohammed Saber)
ΚΟΣΜΟΣ

Γάζα: Το Ισραήλ απειλεί να ξαναρχίσει τον πόλεμο αν δεν παραλάβει άμεσα όλες τις σορούς των ομήρων

16/10/2025 - 8:37πμ
(Φωτ.: x.com/vonderleyen)
ΚΟΣΜΟΣ

Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν σε Σκόπια: Αλλάξτε το Σύνταγμα συμπεριλαμβάνοντας την βουλγαρική μειονότητα για να μπείτε στην ΕΕ

15/10/2025 - 11:26μμ
Κατεστραμμένα κτήρια στο Ντέιρ αλ-Μπάλαχ, την παλαιστινιακή πόλη στην κεντρική Λωρίδα της Γάζας (φωτ.: EPA / Mohammed Saber)
ΚΟΣΜΟΣ

Γάζα: Δυσκολεύεται η Χαμάς να βρει τα λείψανα όλων των ομήρων, χρειάζεται χρόνο και εξοπλισμό λέει

15/10/2025 - 10:57μμ
Ισραηλινοί στρατιώτες χαιρετούν ενώ κλιμάκιο του Ερυθρού Σταυρού φέρνει μια από τις σορούς (φωτ.: glomex)
ΚΟΣΜΟΣ

Γάζα: Άλλες τέσσερις σορούς Ισραηλινών ομήρων θα παραδώσει σήμερα η Χαμάς – «Τεράστιοι» οι κίνδυνοι από πυρομαχικά που δεν έχουν εκραγεί

15/10/2025 - 9:45πμ
Στιγμιότυπο από την παράδοση των ομήρων μέσω του Ερυθρού Σταυρού στο Ισραήλ (φωτ.: Al-Jazeera)
ΚΟΣΜΟΣ

Άλλες τέσσερις σορούς ομήρων παρέδωσε η Χαμάς στο Ισραήλ

15/10/2025 - 12:00πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιρανοί στρατιώτες παρελαύνουν μπροστά από τον πρόεδρο του Ιράν Εμπραχίμ Ραΐσι, στο πλαίσιο των εορτασμών για την Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων σε στρατιωτική βάση της Τεχεράνης (φωτ.: EPA/ Abedin Taherkenareh)

Λήγει σήμερα η 10ετής συμφωνία για τα πυρηνικά του Ιράν – «Δεν δεσμευόμαστε πλέον από περιορισμούς» λέει η Τεχεράνη

20 λεπτά πριν
(Φωτ.: orangepress.gr)

Ύποπτο σακίδιο πλάτης στη Χαριλάου Τρικούπη προκάλεσε την κινητοποίηση της ΕΛΑΣ

51 λεπτά πριν
Ο Ντόναλντ Τραμπ με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι στον Λευκό Οίκο (φωτ.: EPA/Shawn Thew)

«Να σταματήσουν εκεί όπου βρίσκονται» ζήτησε από Μόσχα και Κίεβο ο Τραμπ – Δεν είπε ούτε ναι, ούτε όχι για τους Tomahawk

1 ώρα πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Χρήστος Μπόνης)

Περαία: Από ρευματοκλοπές μέχρι παραβάσεις του ΚΟΚ διαπιστώθηκαν σε επιχείρηση της Αστυνομίας

2 ώρες πριν
(Φωτ. αρχείου: EPA / Κάτια Χριστοδούλου)

Κατεχόμενα: Το «κοινοβούλιο» του Ψευδοκράτους ενέκρινε την πρόταση λύσης δύο κρατών – Για ποιον λόγο έγινε τώρα

3 ώρες πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)

Hellenic Train: Ακινητοποιήθηκε η αμαξοστοιχία IC 51 λόγω τεχνικού προβλήματος

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign