Από τις γραμμές «504: Θρακομακεδόνες – Σ.Σ. Δεκελείας – Κηφισιά» και «740: Ολυμπιακό Χωριό – ΣΚΑ – Αχαρναί – Αγ. Άννα» ξεκινά σήμερα η συνεργασία των ΚΤΕΛ με τον ΟΑΣΑ. Σύμφωνα με τον Οργανισμό, οι χρόνοι αναμονής θα μειωθούν κατά 5 και 17,5 λεπτά αντίστοιχα.
Είναι οι δυο πρώτες γραμμές από τις συνολικά 60 που θα καλυφθούν από οχήματα των ΚΤΕΛ τα οποία θα ενισχύσουν μεταφορικό έργο του ΟΑΣΑ.
Η συνεργασία αυτή εντάσσεται στον ευρύτερο σχεδιασμό λόγω του κορονοϊού και αφορά περιφερειακές γραμμές. Η δεύτερη φάση θα ξεκινήσει την ερχόμενη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου.
Τα οχήματα που θα «εξοικονομηθούν» θα χρησιμοποιηθούν αρχικά για την ενίσχυση των γραμμών «732: Αγ. Φανούριος – Χαλκοκονδύλη», «Α8: Πολυτεχνείο – Ν. Ιωνία – Μαρούσι», «235: Ζωγράφου-Ακαδημία» και «220-221: Α. Ιλίσια – Ακαδημία».
Στη δεύτερη φάση οχήματα των ΚΤΕΛ θα δρομολογηθούν στις γραμμές: «123: Σαρωνίδα-Ανάβυσσος – Παλαιά Φώκαια», «171: Στ. Μετρό Ελληνικό – Βάρκιζα», «323: Αγ. Νικόλαος – Αγ. Κυριακή – Βραυρώνα», «326: Στ. Κάντζας – Σπάτα – Άρτεμις», «310: Μαραθώνας – Νέα Μάκρη – Ραφήνα» και «330: Κορωπί – Αγ. Μαρίνα».
















