Στο νοσοκομείο Πρέβεζας μεταφέρθηκε 84χρονη, και από εκεί λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής της διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Ιωαννίνων, καθώς βρέθηκε στο σπίτι της ημιλιπόθυμη, με χτυπήματα στο κεφάλι, και γυμνή από τη μέση και κάτω.
Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το prevezatoday.gr, η 84χρονη εντοπίστηκε σε αυτήν την τραγική κατάσταση, το απόγευμα του Σαββάτου μέσα στην οικία της, στην οδό Πάργης στην Πρέβεζα, από συγγενικό της πρόσωπο το οποίο κάλεσε άμεσα την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες έχουν γίνει προσαγωγές ατόμων, κατά τις οποίες μάλιστα υπήρξε και συμπλοκή με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ. Συγκεκριμένα χθες το βράδυ, από την περιοχή του Παντοκράτορα, οι άνδρες τη ΕΛΑΣ προσήγαγαν αλλοδαπούς στην Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας όπου και ανακρίνονται.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, για την υπόθεση συνελήφθη και ανακρίνεται ένας 40χρονος Πακιστανός, ο οποίος θα οδηγηθεί αργά το απόγευμα στον εισαγγελέα, με την δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος του για απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Ο Πακιστανός, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ισχυρίζεται πως είχε σεξουαλική σχέση με την ηλικιωμένη, ότι πήγε σπίτι της το βράδυ της 19ης Ιουνίου και έφυγε χθες τα ξημερώματα. Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι της 83χρονης, δεν διαπίστωσαν ληστεία, καθώς δεν είχαν πειραχτεί χρήματα και κοσμήματα που είχε μέσα στο σπίτι, όπου έμενε μόνη της. Ο 40χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών κι ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
















