Ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε για δεύτερη φορά σε λίγες ημέρες στην Τούμπα τον Ολυμπιακό, σε έναν ημιτελικό για το Κύπελλο Ελλάδας που ξεκίνησε με απίστευτες, συνεχόμενες ανατροπές. Στο 3’ ο Χασάν βρήκε τα δίχτυα και άνοιξε το σκορ για τους φιλοξενούμενους, στο 8’ ο Γκιγιέρμε έγραψε με κεφαλιά το 0-2, αλλά τελικά χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Ελ Καντουρί, στο 10’ ο ΠΑΟΚ με τον Πέλκα μείωσε σε 1-2 και στο 12’ ο Μίσιτς έφερε τον αγώνα στα ίσια, στο 2-2!
Μετά τη βροχή των γκολ, από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου και μετά ήρθε και η βροχή των κίτρινων καρτών: στο 28’ στον Σισέ, στο 30’ στον Σεμέδο, στο 34’ στον Ομάρ, στο 43’ στον Μάτος.
Στο τέλος του πρώτου μέρους και στην αρχή του δεύτερου ο Σισέ έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες αστοχώντας από κοντά, αν και πήρε την κεφαλιά. Στο 53’ ο Ολυμπιακός είχε δοκάρι και γκολ με τον Σισέ, αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Στο 63’ ο Πέλκας είδε την κίτρινη.
Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να προηγηθεί και πάλι στο 67’ με την εκτέλεση του πέναλτι που υπέδειξε ο διαιτητής σε καθαρό χέρι του Σεμέδο. Έτσι ο Πέλκας έγραψε το 3-2, καθώς ο Τζολάκης έπεσε σωστά, αλλά δεν μπόρεσε να διώξει. Στο 71’ άλλη μία κίτρινη, αυτή τη φορά στον Καμαρά, και στο 80’ στον Μαουρίσιο.
Στο 88’ ο Σισέ έχασε άλλη μία ευκαιρία, αυτή τη φορά με σουτ. Ο διαιτητής υπέδειξε πέντε λεπτά καθυστερήσεις· λίγο πριν από το τέλος ο Γιαννούλης είδε την κόκκινη κάρτα.
- ΠΑΟΚ (Άμπελ Φερέιρα): Πασχαλάκης, Γιαννούλης, Μιχάι, Ίνγκασον, Μάτος, Μαουρίσιο, Μίσιτς, Ελ Καντουρί (79′ Λημνιός), Πέλκας (81΄ Ροντρίγκο Σουάρες), Μπίσεσβαρ (89′ Εσίτι) και Άκπομ.
- Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Τζολάκης, Τσιμίκας, Σισέ, Σεμέδο, Ελαμπντελαουί (70′ Γκασπάρ), Μπουχαλάκης, Καμαρά (86΄Ελ Αραμπί), Γκιγιέρμε, Βαλμπουενά, Μασούρας (77′ Ραντζέλοβιτς), Χασάν.