pontosnews.gr
Πέμπτη, 12/03/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Καιρός: Πού αναμένονται βροχές σήμερα

27/02/2020 - 8:08πμ
Βροχερός καιρός και σήμερα – Η θερμοκρασία σε χαμηλά επίπεδα
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένονται σήμερα τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες, σύμφωνα με την πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ). Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, κυρίως στα κεντρικά και βόρεια, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας. Από το απόγευμα βαθμιαία τα φαινόμενα στα δυτικά θα σταματήσουν και τις βραδινές ώρες θα περιοριστούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα όπου σταδιακά θα εξασθενήσουν.

Στις υπόλοιπες περιοχές αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά δυτικοί βορειοδυτικοί 5 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ, που βαθμιαία από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων και από αργά το βράδυ θα εξασθενήσουν.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.

Αναλυτικά η πρόγνωση της ΕΜΥ:

Στην Αττική, θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 5 με 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ που σταδιακά από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 5 με 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Για τη Θεσσαλονίκη, προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές. Σταδιακά από το απόγευμα ο καιρός θα βελτιωθεί. Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 που σταδιακά από το μεσημέρι θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς 4 με 6 και πιθανώς πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 07 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Σε Μακεδονία, Θράκη, θα υπάρξουν νεφώσεις με τοπικές βροχές αρχικά στη δυτική Μακεδονία και βαθμιαία έως το μεσημέρι στις υπόλοιπες περιοχές, οπότε θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες στα ανατολικά, κυρίως στα θαλάσσια και παραθαλάσσια τμήματα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, κυρίως της δυτικής Μακεδονίας όπου θα χιονίσει και σε ημιορεινές περιοχές. Σταδιακά από το απόγευμα και από τα δυτικά τα φαινόμενα θα σταματήσουν και τη νύχτα ο καιρός θα βελτιωθεί. Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5, στα ανατολικά τοπικά 6 και στο Θρακικό 7 έως 8 μποφόρ. Βαθμιαία από το μεσημέρι και από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 4 με 6 και πρόσκαιρα έως 7 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση από το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 02 έως 15 βαθμούς Κελσίου (στη δυτική Μακεδονία κατά τόπους 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη).

Νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στο βόρειο Ιόνιο, την Ήπειρο και τη δυτική Στερεά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της Ηπείρου. Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και πρόσκαιρα τη νύχτα ο καιρός θα βελτιωθεί. Άνεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 6 και τοπικά στο Ιόνιο 7 μποφόρ που γρήγορα θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση. Πρόσκαιρη εξασθένηση τις βραδινές ώρες. Θερμοκρασία: Από 04 έως 16 βαθμούς Κελσίου (στην Ήπειρο κατά τόπους 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη).

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο, αναμένονται λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με παροδικές βροχές έως το απόγευμα, κυρίως στην ανατολική Στερεά και τη Θεσσαλία όπου είναι πιθανό, πρόσκαιρα να χιονίσει στα ορεινά. Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα ανατολικά και νότια 7 και τοπικά έως 8 μποφόρ που σταδιακά από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς βορειοδυτικούς 5 με 7 και στα νότια έως 8 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 06 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Σε Κυκλάδες, Κρήτη, θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα έως το απόγευμα για τοπικές βροχές. Άνεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 5 με 7 και στις Κυκλάδες έως 8 μποφόρ που σταδιακά από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς 5 με 7 και στα νότια έως 8 μποφόρ και εξασθένηση αργά το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 09 έως 18 βαθμούς Κελσίου (στη βόρεια Κρήτη η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη).

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα, θα σημειωθούν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και βαθμιαία σποραδικές καταιγίδες οι οποίες πιθανώς πρόσκαιρα στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου θα είναι τοπικά ισχυρές. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τοπικά έως 8 μποφόρ που βαθμιαία από το μεσημέρι θα στραφούν σε δυτικούς 4 με 6 και τοπικά έως 7 μποφόρ με εξασθένηση αργά το βράδυ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Στιγμιότυπο από την Αθήνα, Δευτέρα 9 Μαρτίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Ανοιξιάτικος καιρός την Πέμπτη, με ήλιο και έως 19 βαθμούς

12/03/2026 - 8:00πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Σωτήρης Τρυψάνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: 10χρονο παιδί υπέστη ανακοπή στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο

11/03/2026 - 9:56μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

ΗΣΑΠ: Άγνωστοι πέταξαν πέτρα σε συρμό τραυματίζοντας επιβάτη

11/03/2026 - 8:32μμ
Από την τελετή παράδοσης της νέας χάραξης της εθνικής οδού Πατρών-Πύργου, Πέμπτη 31 Ιουλίου 2025 (φωτ.: EUROKINISSI / Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Διόδια με βάση τα χιλιόμετρα στον Πατρών-Πύργου από την Παρασκευή

11/03/2026 - 8:03μμ
Η Ελένη Ζαρούλια μιλάει στην Ολομέλεια της Βουλής, 21 Σεπτεμβρίου 2016 (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Συμέλα Παντζαρτζή)
ΕΛΛΑΔΑ

Στη φυλακή η Ελένη Ζαρούλια για τη Χρυσή Αυγή – Ποινή 5 ετών από το Εφετείο

11/03/2026 - 6:28μμ
Στιγμιότυπο από την κατεδάφιση της γέφυρας του Πανοράματος, τον περασμένο Ιανουάριο λόγω των εργασιών του FlyOver (φωτ.: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/Βασίλης Βερβερίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Κλείνει για 48 ώρες η ανατολική εσωτερική περιφερειακή – Θα κατεδαφιστεί η γέφυρα του Αγίου Παύλου

11/03/2026 - 5:40μμ
Συνεδρίαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για την ανακοίνωση των ποινών στους κατηγορούμενους για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Τετάρτη 11 Μαρτίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ίδιες ποινές σε Ρουπακιά και «διευθυντήριο» – Η απόφαση του Εφετείου

11/03/2026 - 4:52μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI/Αλέξανδρος Βλάχος)
ΕΛΛΑΔΑ

Την υπόθεση θανάτου της εκπαιδευτικού εξετάζει το υπουργείο Παιδείας – «Κάθε πτυχή θα εξεταστεί με σοβαρότητα και θεσμική ευθύνη»

11/03/2026 - 4:12μμ
Απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για την αναγνώριση ή μη ελαφρυντικών περιστάσεων στους 42 καταδικασθέντες για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής, Τετάρτη 11 Μαρτίου (φωτ.: Τατιάνα Μπόλαρη/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Δίκη Χρυσής Αυγής: Ελαφρυντικά σε πέντε καταδικασθέντες, απορρίφθηκαν για τους υπόλοιπους 37

11/03/2026 - 1:52μμ
(Φωτ.: Βασίλης Παπαδόπουλος/ EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Αίθριος ο σημερινός καιρός με τοπικές νεφώσεις και ήπιους ανέμους

11/03/2026 - 8:00πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: Χρηστός Μπόνης / Αρχιεπισκοπή Αθηνών)

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Στη Θεσσαλονίκη την Παρασκευή για τους Γ’ Χαιρετισμούς – Θα ψάλουν 1.000 μαθητές και μαθήτριες

15 λεπτά πριν
(Φωτ.: instagram/nea_rwmania)

Σεμινάριο ποντιακών χορών από τη «Νέα Ρωμανία» στην Καλαμάτα

47 λεπτά πριν
Φωτογραφία του βασιλικού Πολεμικού Ναυτικού της Ταϊλάνδης δείχνει το πλοίο Mayuree Naree να έχει τυλιχθεί στις φλόγες, στα Στενά του Ορμούζ (φωτ.: EPA/Βασιλικό Ναυτικό της Ταΐλάνδης)

Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Νέα χτυπήματα σε δεξαμενόπλοια, το ένα ελληνικών συμφερόντων – Ξεπέρασε ξανά τα 100 δολ./βαρέλι το πετρέλαιο

1 ώρα πριν
Στιγμιότυπο από την Αθήνα, Δευτέρα 9 Μαρτίου 2026 (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)

Ανοιξιάτικος καιρός την Πέμπτη, με ήλιο και έως 19 βαθμούς

2 ώρες πριν
(Φωτ.: greekorthodox.org.au)

Ο αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας Μακάριος δίπλα στους νέους: «Η απάντηση στη σύγχυση του κόσμου είναι ο Χριστός»

10 ώρες πριν
(Φωτ.: EUROKINISSI)

CEV Challenge Cup: Ο Παναθηναϊκός πήγε στο τάι-μπρέικ τη «μάχη» με τη Βαλεφόλια κι ο τίτλος θα κριθεί στη Γλυφάδα

10 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign