Σοβαρά προβλήματα σε όλο το νομό Άρτας προκάλεσε το κύμα κακοκαιρίας που έχει ως κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες και τους θυελλώδεις ανέμους. Στην είσοδο της Άρτας υπερχείλισαν δύο ρέματα με αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια, επιχειρήσεις και καλλιέργειες, και να διακοπεί η κυκλοφορία.
Τα εντονότερα προβλήματα δημιουργήθηκαν στην περιοχή πέριξ του κόμβου της Ιόνιας Οδού, στους Αγίους Αναργύρους, την Αμφιθέα και το Νεοχωράκι.
Στα ορεινά χωριά του Δήμου Γεωργίου Καραϊσκάκη, η κακοκαιρία έχει δημιουργήσει προβλήματα σε όλο το επαρχιακό δίκτυο. Σύμφωνα με τον δήμαρχο Περικλή Μίγδο που μίλησε ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε πολλά σημεία υπάρχουν καθιζήσεις, βράχοι και ξεριζωμένα δένδρα. Επιπλέον, η υπερχείλιση μικρών ρεμάτων της περιοχής έχει καταστρέψει καλλιέργειες, χωράφια, ακόμη και γεφύρια.
Η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Ηπείρου συνδράμει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων και σημειώνει ότι με το πρώτο φως της ημέρας θα υπάρχει εικόνα για την έκταση των ζημιών.
Σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, τα μεγαλύτερα ύψη βροχής έως τις 19:00 της Κυριακής καταγράφηκαν στην Ήπειρο, όπως φαίνεται και στον πίνακα:

















