Κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει καθημερινά το ΣΚΡΑΤΣ. Την προηγούμενη εβδομάδα, από τις 23 έως και τις 29 Σεπτεμβρίου 2019, το ΣΚΡΑΤΣ μοίρασε συνολικά 3.339.847 ευρώ. Το νέο παιχνίδι «1 Εκατομμύριο Νικητές» μοίρασε σε τρεις τυχερούς παίκτες σε Αθήνα και Λαμία από 10.000 ευρώ.
Επίσης, τρεις νικητές σε Αθήνα, Κόρινθο και Λάρισα κέρδισαν 10.000 ευρώ ο καθένας στα παιχνίδια «Διαμαντένια 7άρια», «Μονά-Ζυγά» και «Super Μαγικά Κεράσια», αντίστοιχα.
Το ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επάθλων για τους παίκτες, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ. Η γκάμα των παιχνιδιών του διευρύνεται συνεχώς και σε αυτή πρόσφατα προστέθηκε το νέο παιχνίδι «Γυρίζει και Κερδίζει», αξίας τριών ευρώ, το οποίο προσφέρει κέρδη έως 200.000 ευρώ.
Το ΣΚΡΑΤΣ διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα σουπερμάρκετ.
















