Μετά από έρευνες πέντε μηνών το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Ζωής προχώρησε σε μία σύλληψη για τη δολοφονία του 47χρονου Γιάννη Μακρή με τέσσερις σφαίρες έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα Βούλας. Ο άνδρας που συνελήφθη είναι 31 ετών με καταγωγή από το Χάσκοβο της Βουλγαρίας και θεωρείται επαγγελματίας εκτελεστής.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, για την ίδια υπόθεση αναζητείται ο αδελφός του συλληφθέντα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο σωματότυπος του Βούλγαρου ταιριάζει με το σωματότυπο του άνδρα που φαίνεται στο βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος έξω από το σπίτι του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία. Η άφιξή του στην Αθήνα μαζί με τον αδερφό του πιστεύεται ότι έγινε 15 ημέρες πριν από την εν ψυχρώ εκτέλεση, και ότι οι δύο άνδρες το ίδιο βράδυ της 31ης Οκτωβρίου ταξίδεψαν αεροπορικώς στη Βουλγαρία.
Η σύλληψη του 31χρονου, που στο μεταξύ επέστρεψε στην Ελλάδα, έγινε στα νότια προάστια της Αθήνας το απόγευμα της Τρίτης, και αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι στην προσπάθειά του να διαφύγει έπεσε με το αυτοκίνητό του πάνω στα αυτοκίνητα των αστυνομικών.
Ο Βούλγαρος προς το παρόν αρνείται να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία και πλέον οι έρευνες στρέφονται στο από πού προέρχεται το συμβόλαιο θανάτου αλλά και στο γιατί επέστρεψε στην Ελλάδα – ένα από τα σενάρια που εξετάζονται είναι να έχει σχέση με την απόπειρα δολοφονίας του Λιβανέζου την 1η Μαρτίου στη Γλυφάδα.
















