pontosnews.gr
Κυριακή, 3/08/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας κατά Μητσοτάκη και Συμφωνίας Πρεσπών

29/01/2019 - 12:26πμ
Η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας κατά Μητσοτάκη και Συμφωνίας Πρεσπών
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Την έντονη αντίθεση της στη Συμφωνία των Πρεσπών εκφράζει «για μια ακόμη φορά» η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας, θεωρώντας τη Συμφωνία «κατάπτυστη, επαίσχυντη και προδοτική για την ιστορία της Μακεδονίας και τους αγώνες των Μακεδόνων για να παραμείνει μόνο ελληνική όπως είναι ανέκαθεν».

Επίσης, στην ανακοίνωσή της, επισημαίνει ότι σε εσωκομματικά πλαίσια διαφωνεί στο σημείο αυτό ακόμη και με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ η Οργάνωση Νέων Ημαθίας του κόμματος θεωρεί «προδότες όλους αυτούς που την ψήφισαν ή είχαν τη δυνατότητα να την απορρίψουν και δεν το έπραξαν. Δεν μπορούμε να συμπορευόμαστε μαζί τους, δεν ανήκουν δίπλα μας».

Τονίζει ακόμη ότι «ως ελάχιστο δείγμα αγανάκτησης» αποφασίστηκε να ματαιωθεί η καθιερωμένη δημόσια εκδήλωση για την εκκίνηση της νέας χρονιάς και η κοπή της βασιλόπιτας, καθώς «δεν γίνεται να χαριεντιζόμαστε, ούτε να διασκεδάζουμε ως Οργάνωση, την ώρα που κάποιοι ξεπουλάνε τη Μακεδονία». Παράλληλα αποφασίστηκε η συμμετοχή «σε όποια προσπάθεια αναληφθεί για την ακύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών ή την άμβλυνση των βαρύτατων συνεπειών, που είναι σίγουρο ότι θα έχει σε βάρος της Ελλάδας και ειδικά στην περιοχή της Μακεδονίας».

Τέλος, υπογραμμίζει ότι ο αγώνας για «τη μια και μοναδική ελληνική Μακεδονία» δεν πρέπει να σταματήσει και η ΟΝΝΕΔ Ημαθίας δεν συμβιβάζεται και δεν βάζει προσωπικές επιδιώξεις πάνω από τον αγώνα.

Μετά την παραπάνω ανακοίνωση, έγινε γνωστό ότι από την ΟΝΝΕΔ κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις οι συντάκτες της. «Η ανακοίνωση της ΟΝΝΕΔ Ημαθίας είναι εκτός του ύφους της παράταξης. Ως εκ τούτου, έχουν κινηθεί οι διαδικασίες ώστε μέχρι αύριο οι συντάκτες της θα έχουν λάβει κλήση να δώσουν εξηγήσεις στα αρμόδια όργανα», τονίζεται μεταξύ άλλων.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον δημοσιογράφο Δημήτρη Δανίκα (φωτ.: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού / Δημήτρης Παπαμήτσος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Με casus belli και γκρίζες ζώνες η Τουρκία δεν θα µπει στα φθηνά δάνεια της ΕΕ

3/08/2025 - 2:16μμ
Ο χάρτης με τα «θαλάσσια πάρκα» της Τουρκίας (φωτ.: glomex)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΠΕΞ: «Απαράδεκτη, μονομερή και παράνομη ενέργεια» η εξαγγελία «θαλάσσιων πάρκων» από την Τουρκία σε μη οριοθετημένες περιοχές

2/08/2025 - 3:35μμ
Η Αλεξάνδρα Ρογκάκου, κατά την ακρόαση για τον διορισμό της ως Διοικήτριας της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας (φωτ.: Γιάννης Παναγόπουλος/EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αλεξάνδρα Ρογκάκου: Η νέα διοικήτρια της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας

1/08/2025 - 9:26πμ
Βουλευτές της αντιπολίτευσης ενώ αποχωρούν από την αίθουσα της Ολομέλειας σε ένδειξη διαμαρτυρίας (φωτ.: EUROKINISSI/Μιχάλης Καραγιάννης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ: Απορρίφθηκαν οι προτάσεις για προανακριτική για Βορίδη και Αυγενάκη – Σκηνικά ακραίας έντασης και αμφισβήτηση της διαδικασίας

31/07/2025 - 8:57πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Πέρασε η πρόταση της ΝΔ για Eξεταστική στην υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ

29/07/2025 - 10:00μμ
Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής επί της προτάσεως για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τη λειτουργία του ΟΠΕΚΕΠΕ, Τρίτη 29 Ιουλίου 2025 (Φωτ.: Eurokinissi/Μιχάλης Καραγιάννης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άρχισε στη Βουλή η «μάχη του ΟΠΕΚΕΠΕ»: Ζωντανά η συζήτηση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής

29/07/2025 - 9:09πμ
Συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου, Παρασκευή 25 Ιουλίου 2025 (φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Οι 25 μεταρρυθμίσεις της κυβέρνησης: Μέτρα στήριξης, αλλαγές στις Πολεοδομίες, μείωση γραφειοκρατίας για τις επιχειρήσεις

25/07/2025 - 4:58μμ
Η γλώσσα του σώματος τα... λέει όλα. 
Δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο για την 51η επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατία (φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η δεξίωση στο Προεδρικό ήταν… παγερή, παρά τις συνθήκες καύσωνα

24/07/2025 - 9:52μμ
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δίνει συνέντευξη στη Σία Κοσιώνη για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ (φωτ.: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού / Δημήτρης Παπαμήτσος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Μητσοτάκης απαντά στην Τουρκία και στους επικριτές της εξωτερικής πολιτικής – «Η Ελλάδα δεν συζητά ζητήματα κυριαρχίας»

23/07/2025 - 10:50μμ
Ο βουλευτής Νικόλαος Παπαδόπουλος ψηφίζει στη συζήτηση και λήψη απόφασης, σύμφωνα με το άρθρο  62 του Συντάγματος και τα άρθρα 43Α και 83 του Κανονισμού της Βουλής, για τη δική του αίτηση άρσης ασυλίας αλλά και για εκείνη του βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη (φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αλέξανδρος Βλάχος)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άρση ασυλίας για Λευτέρη Αυγενάκη και Νίκο Παπαδόπουλο

23/07/2025 - 6:41μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η προξενήτρα και η παλάλα τη χωρί στο χιουμοριστικό βίντεο των «Τσαγούσιδων» (πηγή: YouTube)

«Η προξενήτρα και η παλάλα τη χωρί» – Ή αλλιώς, πρόσκληση σε ποντιακό γλέντι

10 λεπτά πριν
Στιγμιότυπο από τη Σύνοδο Κορυφής Συνεργασίας Τουρκίας-Ιταλίας-Λιβύης (φωτ.: Προεδρία της Δημοκρατίας της Τουρκίας)

Η Άγκυρα παίζει σε πολλά ταμπλό

34 λεπτά πριν
Πυροσβεστικό ελικόπτερο Erickson  (φωτ.: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)

Φωτιά στη Μικρή Σάντα Ημαθίας – Σηκώθηκαν εναέρια μέσα

1 ώρα πριν
Το γλυπτό με το σήμα του ευρώ έξω από τα πρώην κεντρικά της ΕΚΤ στη Φρανκφούρτη (φωτ.: EPA / Florian Wiegand)

Η ΕΚΤ σταματά τις μειώσεις επιτοκίων – Οι προβλέψεις για πληθωρισμό και ανάπτυξη

1 ώρα πριν
(Φωτ.: facebook.com/efxsinospontos)

Μεταμόρφωση: Έρχεται το ποντιακό πανοΰρ του Συλλόγου Ποντίων «Ο Εύξεινος Πόντος»

2 ώρες πριν
Συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στον δημοσιογράφο Δημήτρη Δανίκα (φωτ.: Γραφείο Τύπου Πρωθυπουργού / Δημήτρης Παπαμήτσος)

Μητσοτάκης: Με casus belli και γκρίζες ζώνες η Τουρκία δεν θα µπει στα φθηνά δάνεια της ΕΕ

2 ώρες πριν

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign