pontosnews.gr
Σάββατο, 23/05/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Θεσσαλονίκη: Μαρτυρίες-σοκ για την επίθεση στον 29χρονο με τη σημαία

16/12/2018 - 1:38μμ
Θεσσαλονίκη: Μαρτυρίες-σοκ για την επίθεση στον 29χρονο με τη σημαία
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της άγριας επίθεσης που δέχτηκε νεαρός από αγνώστους το βράδυ της Παρασκευής στην οδό Ιασωνίδου στη Θεσσαλονίκη, καθώς όπως προκύπτει το ρεπορτάζ του thestival.gr, οι δράστες της επίθεσης δεν ήθελαν απλώς να τρομάξουν τον 29χρονο, αλλά μάλλον να τον σκοτώσουν, καθώς τον χτυπούσαν με μανία στο κεφάλι και σταμάτησαν μόνο όταν στο σημείο μαζεύτηκε κόσμος.

Συγκεκριμένα, οι δύο κρατούσαν τον 29χρονο και φώναζαν στον τρίτο να τον χτυπά στα γεννητικά όργανα, ενώ μετά όλοι μαζί τον κλωτσούσαν στο κεφάλι.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, νεαρός κατά την αποχώρησή του από την ομιλία Τσίπρα, όπου είχε πάει μαζί με άλλα μέλη χριστιανικών σωματείων, έκρυψε την ελληνική σημαία μέσα από το μπουφάν του, γεγονός που δείχνει ότι οι δράστες τον παρακολουθούσαν από τη στιγμή που αποχώρησε από το Παλαί ντε Σπορ. Ο νεαρός είχε φύγει νωρίτερα από τους υπόλοιπους για προσωπική του δουλειά και περπάτησε μέχρι την οδό Ιασωνίδου όπου είχε αφήσει το αυτοκίνητό του και δέχτηκε την επίθεση.

Φοιτητής από την Κύπρο που έτυχε να περνά από το σημείο της επίθεσης εκείνη τη στιγμή είπε ότι είδε «τρία άτομα που κρατούσαν κράνη να χτυπούν το παλικάρι με μανία σε όλο του το σώμα. Κλωτσούσαν με δύναμη το κεφάλι του και τον έβριζαν. Εγώ και κάποιοι άλλοι που ήμασταν μπροστά αρχίσαμε να φωνάζουμε να σταματήσουν. Αυτοί συνέχιζαν. Ήταν δολοφόνοι. Ήθελαν να τον σκοτώσουν. Αυτός φώναζε βοήθεια με όλη του τη δύναμη. Μόνο όταν πέρασε ώρα και μαζεύτηκε κόσμος έφυγαν τρέχοντας. Ήρθε η Αστυνομία όμως δεν έδωσα τα στοιχεία μου γιατί δεν θέλω να πάθω το ίδιο», είπε ο φοιτητής στο Thestival.gr. Παρόμοιες αναφορές έχει και η κατάθεση νεαρής κοπέλας που ήταν παρούσα στο περιστατικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας, ο 29χρονος που δέχτηκε την επίθεση είναι ένα από τα πιο δραστήρια στελέχη ιστορικής χριστιανικής οργάνωσης της Θεσσαλονίκης. «Χτύπησαν έναν άγγελο. Πρόκειται για παιδί διαμάντι. Πρώτος σε όλες τις εθελοντικές δράσεις. Τρέχει παντού για να βοηθήσει όσους έχουν ανάγκη. Είναι δάσκαλος του κατηχητικού σχολείου και από μικρό παιδί είναι μέσα στην εκκλησία. Είναι γόνος πολύτεκνης οικογένειας και οικογενειάρχης με ένα παιδάκι. Δεν έχει πειράξει μυρμήγκι στη ζωή του», ανέφερε στο thestival.gr φίλος του θύματος.

Λίγη ώρα μετά το περιστατικό ξεκίνησε προανάκριση από το Τμήμα Προστασίας Κράτους και Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Οι Αρχές έχουν στη διάθεσή τους καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες, ενώ περισσότερα στοιχεία θα προκύψουν από το οπτικό υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες παρακείμενων καταστημάτων. Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι πρόκειται για τυφλό χτύπημα βίας από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Ο 29χρονος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο της πόλης. Υποφέρει από πόνους σε όλο του το σώμα και φέρει τραύματα στο πρόσωπο από τα χτυπήματα που δέχτηκε. Στη δικογραφία θα συμπεριληφθεί ιατροδικαστικό πόρισμα, έπειτα από κλινική εξέταση που θα διενεργηθεί τις επόμενες ημέρες.

  • Πηγή: thestival.gr
ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)
ΕΛΛΑΔΑ

Σκληρός ποινικός ο 42χρονος που βρέθηκε με όπλα και χειροβομβίδες στο Μικρολίμανο

23/05/2026 - 12:39μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Ένοπλη συμπλοκή στο Μικρολίμανο: Αστυνομικοί πυροβόλησαν ύποπτο που «τράβηξε» όπλο

23/05/2026 - 8:32πμ
(Φωτ. αρχείου: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/Γρηγόρης Σιαμίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Καιρός: Βροχές, σποραδικές καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας – Πότε αναμένεται ύφεση των φαινομένων

23/05/2026 - 8:07πμ
(Φωτ.: astynomia.gr)
ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα με «μαϊμού» υπαλλήλους ΔΕΔΔΗΕ ή λογιστές ξάφριζε πολίτες – Βίντεο από την αστυνομική επιχείρηση

22/05/2026 - 9:28μμ
(Φωτ.: Allwyn)
ΕΛΛΑΔΑ

Οι ανανεωμένες οικογένειες παιχνιδιών ΣΚΡΑΤΣ είναι εδώ – Νέα παιχνίδια, νέα σχέδια, αναβαθμισμένη εμπειρία

22/05/2026 - 5:45μμ
(Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Νίκος Χαλκιαδάκης)
ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Σε κρίσιμη κατάσταση 3χρονο κοριτσάκι στη ΜΕΘ – Συνελήφθη η μητέρα για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο

22/05/2026 - 1:31μμ
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αρχείο)
ΕΛΛΑΔΑ

«Ξήλωσαν» το κύκλωμα στην Κρήτη: Ναρκωτικά, όπλα και παράνομες επιδοτήσεις στο μικροσκόπιο των Αρχών

22/05/2026 - 12:02μμ
(Φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης/EUROKINISSI)
ΕΛΛΑΔΑ

Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον ΗΣΑΠ λόγω EuroLeague Final Four

22/05/2026 - 10:56πμ
(Φωτ.: ertnews.gr/Αρχείο)
ΕΛΛΑΔΑ

Στο μικροσκόπιο του Αρείου Πάγου η αποφυλάκιση του Αλέξανδρου Γιωτόπουλου

22/05/2026 - 10:28πμ
(Φωτ. αρχείου: ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ/Βασίλης Βερβερίδης)
ΕΛΛΑΔΑ

Άστατος καιρός με βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα

22/05/2026 - 8:09πμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος στα εγκαίνια της έκθεσης για το Ορφανοτροφείο της Πριγκήπου (φωτ.: facebook.com/ercan.akpolat.3)

Οικουμενικός Πατριάρχης: Το αστρονομικό κόστος αποκατάστασης εμποδίζει τη διάσωση του Ορφανοτροφείου της Πριγκήπου

19 λεπτά πριν
Φωτογραφία των αρχών του 20ού αιώνα που απεικονίζει το κτήριο που στέγασε το Φροντιστήριο Τραπεζούντας κατά την τελευταία περίοδο λειτουργίας του, από το 1902 έως το 1921 (πηγή: el.wikipedia.org)

«Ταξίδι στον Πόντο της καρδιάς μας»: Μια δράση των μαθητών της Ε’ τάξης του 14ου Δημοτικού Σχολείου Ευόσμου

45 λεπτά πριν
(Πηγή: creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/)

Η Τουρκία απειλεί, Αθήνα και Ευρώπη παρακολουθούν…

1 ώρα πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιώργος Κονταρίνης)

Σκληρός ποινικός ο 42χρονος που βρέθηκε με όπλα και χειροβομβίδες στο Μικρολίμανο

2 ώρες πριν
Ο αδικοχαμένος αεροπόρος Κώστας Ηλιάκης που χάθηκε πάνω από το Αιγαίο (φωτ. αρχείου: ΑΠΕ/ΑΠΕ/ Γιώργος Λαμπράκης)

Κώστας Ηλιάκης: 20 χρόνια στο πάνθεον των ηρώων της Πολεμικής Αεροπορίας

2 ώρες πριν
(Πηγή: facebook.com/Σύλλογος Ποντίων «Αργοναύται-Κομνηνοί»)

Ο 7ος Μήνας Θεάτρου & Ελληνικού Λόγου συνεχίζεται με Ιάκωβο Καμπανέλλη: «Αυτός και το παντελόνι του» επί σκηνής

2 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign