Με την τρίτη θέση του Ραφαήλ Ιωάννη Μαρέτη στα +65 κιλά, αλλά και την τρίτη θέση στη γενική κατάταξη για το ελληνικό ταεκβοντό, έπεσε στην Ισπανία η αυλαία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος παίδων και κορασίδων.
Η χώρα μας ολοκλήρωσε τη διοργάνωση με πέντε μετάλλια και συγκεκριμένα με δύο χρυσά και τρία χάλκινα.
Στο φινάλε της διοργάνωσης, η διάκριση για την Ελλάδα ήρθε δια χειρός του Μαρέτη, ο οποίος έφτασε έως τα ημιτελικά έχοντας τρεις νίκες. Επικράτησε 24-16 του Λεβέντη από την Κύπρο, 23-20 του Γκογκέρ από την Τουρκία και 16-5 του Πρελόγκ από την Κροατία. Στον αγώνα για την είσοδό του στον τελικό, ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε 24-9 από τον Ρώσο Τάραν.
Κατά την τρίτη ημέρα των αγώνων, οι Θεοφάνης Νικολάου και Θεοπούλα Σαρβανάκη κατέκτησαν την πρώτη θέση της κατηγορίας των -57 και -55 κιλών αντίστοιχα, ενώ στην πρεμιέρα οι Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος και Δημήτρης Φοίβος Καμαγιάννης ήταν «χάλκινοι» στα -41 και -45 κιλά αντίστοιχα.
















