Με βάση τη διάταξη που εκδόθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 29χρονου που συνελήφθη το Σάββατο στη Δάφνη και κατηγορείται ότι βίασε δύο ανήλικα κορίτσια αφού πρώτα τους έδωσε ναρκωτικές ουσίες. Σε βάρος του Κωνσταντίνου Πετσούλα του Νικολάου και της Σοφίας που γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1989 στην Αθήνα έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για βιασμό ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τις ανήλικες τις εντόπισε μέσω της εφαρμογής γνωριμιών Omegle, και όχι μέσω του Facebook. Η 15χρονη, χάρη στην οποία άρχισε να ξετυλίγεται το κουβάρι της δράσης του, κατέθεσε ότι την κατέγραψε από την κάμερα του φορητού του υπολογιστή.
Σύμφωνα με το protothema.gr ο 29χρονος πρόκειται να γίνει και πατέρας καθώς η σύντροφός του είναι έγκυος στον έκτο μήνα.













![Φωτογραφία με έξι άγνωστα μέχρι τώρα παράξενα αστρονομικά αντικείμενα που ανακαλύφθηκαν με τη βοήθεια του εργαλείου της ESA. [φωτ.: ESA/Hubble & NASA, D. O'Ryan, P. Gómez (European Space Agency), M. Zamani (ESA/Hubble)]](https://www.pontosnews.gr/wp-content/uploads/2026/01/agnosta_Astronomika_Antikeimena_diastima-120x86.jpg)


