pontosnews.gr
Πέμπτη, 6/11/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Μητσοτάκης για οικονομία και Καμμένο – Νέα επίθεση στην κυβέρνηση

4/07/2017 - 11:18μμ
Μητσοτάκης για οικονομία και Καμμένο – Νέα επίθεση στην κυβέρνηση
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Νέα σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση μία ημέρα μετά την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη Βουλή για την οικονομία εξαπέλυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο STAR κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για αρνητικό αποτέλεσμα στη διαπραγμάτευση με τους δανειστές, καθώς «δεν πήραμε τίποτα» ούτε στο θέμα του χρέους ούτε σε αυτό της ποσοτικής χαλάρωσης.

«Η καθυστέρηση είχε κόστος. Δεσμευτήκαμε για μέτρα για το 2019 και το 2020, τα οποία πριν ένα χρόνο κανείς δεν μας ζητούσε. Αυτό εννοούμε όταν μιλάμε για 4ο μνημόνιο», ανέφερε ο πρόεδρος της ΝΔ, ενώ σχολίασε αρνητικά και όσα έχει πει ο πρωθυπουργός για ρήτρα ανάπτυξης.

«Γελάω διότι ακούω τις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού με κάποια σχετική καχυποψία. Ο ίδιος έλεγε ότι δεν θα δεχθεί ούτε ένα ευρώ πρόσθετα μέτρα», ανέφερε συγκεκριμένα, και εκτίμησε ότι υπάρχει κάπως πιο θετικό κλίμα στην οικονομία και γιατί οι επίδοξοι επενδυτές ξέρουν πως η επόμενη κυβέρνηση θα είναι πιο φιλική στις επενδύσεις.

Μητσοτάκης: Η ΝΔ ως επόμενη κυβέρνηση θα υιοθετήσει πλήρως το μεταρρυθμιστικό σκέλος του προγράμματος και θα μειώσει φόρους.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είπε επίσης ότι δεν έχει καμία σχέση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και πως οι σχέσεις του με επιχειρηματίες προσδιορίζονται από το θεσμικό του ρόλο, και παράλληλα επιτέθηκε εκ νέου στον Πάνο Καμμένο. «Είναι δουλειά του να επικοινωνεί με ένα ισοβίτη; Επικοινωνεί και με άλλους ισοβίτες; Είναι δουλειά ενός υπουργού να εμπλέκεται στα χωράφια της Δικαιοσύνης;», διερωτήθηκε και ανέφερε πως θα καταθέσει και πάλι το αίτημά του για σύσταση εξεταστικής επιτροπής «που θα ερευνήσει όλες τις πτυχές της υπόθεσης».

Σε ό,τι αφορά τη χθεσινή του φράση στη Βουλή για την τρομοκρατία είπε ότι εμμένει: «Είναι η αλήθεια. Οι τρομοκρατικές οργανώσεις που δραστηριοποιήθηκαν στην Ελλάδα από τη μεταπολίτευση και μετά έχουν αναφορές στο χώρο της άκρας Αριστεράς. Αρκεί να διαβάσει κανείς τις προκηρύξεις τους. Απορώ γιατί προκαλεί τέτοιες αντιδράσεις».

Τι απαντά το Μαξίμου
Το Μέγαρο Μαξίμου απαντώντας στον επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης συσχέτισε τη σημερινή συνέντευξη με τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή: «Κάθε φορά που ο κ. Μητσοτάκης εκτίθεται ανεπανόρθωτα στη Βουλή αναγκάζεται την επομένη να επανέλθει σε πιο προστατευμένο τηλεοπτικό περιβάλλον μήπως και μαζέψει τα ασυμμάζευτα», αναφέρει σε σχόλιό του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

Ακόμα, τον κατηγόρησε για ακροδεξιά ρητορική, για ξέπλυμα της Χρυσής Αυγής και επιμονή στη φαντασίωση πως η οικονομία ανακάμπτει, όχι επειδή η κυβέρνηση πετυχαίνει, αλλά επειδή ο ίδιος είναι στην αντιπολίτευση.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την Κίμπερλι Γκιλφόιλ (φωτ.: EUROKINISSI/Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Συνάντηση Μητσοτάκη-Γκιλφόιλ: «Σε ιστορικά υψηλό σημείο οι ελληνοαμερικανικές σχέσεις, θα τις ενισχύσουμε περαιτέρω»

5/11/2025 - 11:30πμ
(Φωτ. αρχείου: ΑΠΕ-ΜΠΕ / Συμέλα Παντζαρτζή)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων: Ψηφίστηκε η συμφωνία Ελλάδας-Τουρκίας για συνεργασία στους τομείς της υγείας

4/11/2025 - 10:57μμ
Το υποκατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων στην Πλατεία Καισαριανής που ανέστειλε τη λειτουργία του την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2025 (φωτ.: EUROKINISSI / Τατιάνα Μπόλαρη)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΛΤΑ: Κοντά στην παραίτηση ο διευθύνων σύμβουλος – Έρχονται ανακοινώσεις

4/11/2025 - 12:21μμ
(Φωτ.: Τατιάνα Μπόλαρη/EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ – Το πρώτο 24ωρο στην Αθήνα: Δεξίωση, συναντήσεις και… βραδιά στα μπουζούκια

2/11/2025 - 2:35μμ
(Φωτ.: x.com/kimguilfoyle)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ έφτασε στην Αθήνα – Οι πρώτες επίσημες συναντήσεις

1/11/2025 - 6:30μμ
H Κίμπερλι Γκιλφόιλ (φωτ.: EPA / Will Oliver / POOL)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κίμπερλι Γκιλφόιλ: Εισαγγελέας, αστέρας της τηλεόρασης, σχεδόν νύφη του Τραμπ – Και τώρα στην Αθήνα

1/11/2025 - 9:21πμ
Εικόνα από το «Δέντρο της Μνήμης» - Μνημείο για την τραγωδία των Τεμπών στη Θεσσαλονίκη (φωτ.: MotionTeam/Βασίλης Βερβερίδης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα ποινική δικογραφία για τα Τέμπη διαβιβάστηκε στη Βουλή

31/10/2025 - 1:05μμ
Ο Έλληνας πρέσβης στην Αυστραλία Σταύρος Βενιζέλος με τον βετεράνο των ANZAC Λες Κουκ (φωτ.: facebook/Embassy of Greece in Australia)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευχαριστήρια επιστολή Μητσοτάκη σε 102χρονο βετεράνο των ANZAC

30/10/2025 - 2:41μμ
Το ρολόι για τις τοποθετήσεις των βουλευτών στην αίθουσα της Ολομέλειας (φωτ.: EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: Ψηφίστηκε ο «χρονοκόφτης» – Θα κόβονται ηλεκτρονικά όσοι μιλούν παραπάνω από το επιτρεπτό χρονικό διάστημα

30/10/2025 - 11:23πμ
Εικόνα από την Ολομέλεια της Βουλής όπου συζητήθηκαν οι αιτήσεις άρσης ασυλίας των βουλευτών Ζωής Κωνσταντοπούλου και Λιάνας Κανέλλη (φωτ.: Μιχάλης Καραγιάννης/EUROKINISSI)
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή: «Ναι» στην άρση ασυλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου

29/10/2025 - 6:23μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

pontosnews.gr: Συμμετέχουμε στην τετράωρη στάση εργασίας που κήρυξαν οι δημοσιογραφικές ενώσεις

3 ώρες πριν
Στιγμιότυπο από την υπογραφή της συμφωνίας (φωτ.: EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης)

Σε νέο πλαίσιο η έρευνα υδρογονανθράκων στην Ελλάδα – Συμφωνία ExxonMobil, Energean και HelleniQ Upstream για γεώτρηση στο Ιόνιο

3 ώρες πριν
(Φωτ.: instagram/ppsakropotamou)

Οι Πόντιοι του Ακροποτάμου ετοιμάζουν τον ετήσιο χορό τους

3 ώρες πριν
Οικογένεια της Ίμερας, 1914-5. Το κοριτσάκι αριστερά στην αγκαλιά της γιαγιάς είναι θεία της δωρήτριας Μαρίας Πεχωρικίδου  (πηγή: Επιτροπή Ποντιακών Μελετών / Μουσείο Ποντιακού Ελληνισμού)

Όταν τα ωρολόγια εγίνοντο «σπούτνικ» – Ο σεβασμός από τους Τούρκους, η λατρεία στους Ρώσους

4 ώρες πριν
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ EPA/Frederic  Sierakowski)

Τουρκία: Εισαγγελική έρευνα σε βάρος του προέδρου του CHP Οζγκιούρ Οζέλ για «προσβολή» του Ερντογάν

5 ώρες πριν
Στιγμιότυπο από απεργία των νοσοκομειακών γιατρών τον περασμένο Οκτώβριο (φωτ.: EUROKINISSI)

Απεργούν σήμερα και αύριο οι νοσοκομειακοί γιατροί – Κλειστά την Παρασκευή τα ιδιωτικά ιατρικά εργαστήρια

5 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign