Τέσσερα παιδιά τραυμάτισε ένας άνδρας, ο οποίος λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα βγήκε σε έξαλλη κατάσταση στο μπαλκόνι του σπιτιού του και πυροβόλησε εναντίον τους με αεροβόλο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τα παιδιά είναι δεκαεξάχρονοι μαθητές φροντιστηρίου που βρίσκεται κάτω από το διαμέρισμα του άνδρα, επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου 108 στη Νέα Σμύρνη.
Τα τρία από τα παιδιά μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, αλλά προκύπτει ότι τα τραύματά τους δεν είναι σοβαρά και θα επιστρέψουν στα σπίτια τους.
Αστυνομικοί του τοπικού τμήματος που έφτασαν επί τόπου, μετά από κλήση των περιοίκων μπήκαν στο διαμέρισμα και κατάφεραν να αφοπλίσουν τον δράστη που βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση για άγνωστο λόγο. Ο δράστης έχει οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα της Νέας Σμύρνης.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης είναι συριακής καταγωγής που έχει πολιτογραφηθεί εδώ και λίγα χρόνια.
Ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου που βρίσκεται κάτω από το σπίτι του δράστη Τάσος Αμπινίσης δήλωσε στο protothema.gr για το απίστευτο περιστατικό: «Από την πολυκατοικία που είναι πιο δίπλα από το φροντιστήριο στον 2ο όροφο, περίπου το μεσημέρι βγήκε έξω κάποιος κύριος, προφανώς μάλλον είχε αεροβόλο όπλο και άρχισε να ρίχνει στον κόσμο. Τέσσερις μαθητές από το δικό μου φροντιστήριο τραυματίστηκα, άλλοι στην πλάτη , άλλοι στον αυχένα. Ενημερώθηκαν οι γονείς και τα πήγαν στο νοσοκομείο».
















