Παράσταση πολιτικής αγωγής για την υπόθεση της δολοφονίας της 6χρονης Στέλλας από την Αγία Βαρβάρα θα δηλώσει η μητέρα της, Πόπη Εικοσπεντάκη, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της. Σύμφωνα, μάλιστα, με τον Σπύρο Δημητρίου η μητέρα του μικρού κοριτσιού που έχασε τη ζωή του όταν ο 61χρονος πατέρας του τού έκλεισε τη μύτη και το στόμα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει ανάσα, υποστηρίζει ότι ο δράστης δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.
Κατά πληροφορίες το επιχείρημα ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα αναμένεται να είναι η βασική υπερασπιστική γραμμή του 61χρονου την προσεχή Τρίτη, οπότε θα οδηγηθεί ξανά ενώπιον του ανακριτή.
«Όσον αφορά φήμες ότι ο δράστης προτίθεται να επικαλεστεί ψυχικά προβλήματα και να ακολουθήσει τέτοιου είδους οδούς υπεράσπισης τις θεωρώ πολύ φτηνές. Δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικό πρόβλημα ο δράστης που να αίρει ή να ελαττώνει τον καταλογισμό. Αν κάποιος έχει αποκτήσει πρόβλημα είναι η μητέρα που είναι σε απελπιστική κατάσταση» δήλωσε στον Alpha ο δικηγόρος της Σπύρος Δημητρίου.
Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο 61χρονος ενήργησε μεθοδικά μετά το έγκλημα αναφέροντας ότι «το μυαλό μου δεν μπορεί να συλλάβει τη μεθοδικότητα μετά το έγκλημα και όλα αυτά –να μην τα χαρακτηρίσω– τις κραυγές απόγνωσης ότι “κάποιος πήρε το παιδί” τα θεωρώ απαράδεκτα».
















