Επί δύο ώρες, τέσσερις ένοπλοι, κρατούσαν ομήρους οκτώ υπαλλήλους και πέντε πελάτες, μέσα σε τράπεζα και τελικά κατάφεραν να διαφύγουν, αφού πρώτα άδειασαν τα ταμεία και το χρηματοκιβώτιο. Η άριστα οργανωμένη ληστεία έγινε σε υποκατάστημα της Πειραιώς στην Λεωφόρο Κηφισίας 64. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν γίνει γνωστά από την Αστυνομία, οι τέσσερις δράστες μπήκαν σταδιακά στην τράπεζα στις 14:15, κατέλαβαν θέσεις, και με την απειλή μακρύκανων όπλων ακινητοποίησαν υπαλλήλους και πελάτες.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, οι ένοπλοι ανάγκασαν τους υπαλλήλους να κατέβουν στο υπόγειο, όπου ήταν το χρηματοκιβώτιο, το οποίο κατάφεραν να ανοίξουν και να αρπάξουν τα χρήματα που περιείχε, ενώ άδειασαν και τα ταμεία.
Όλη αυτή η διαδικασία διήρκεσε περίπου μέχρι τις 16:00, οπότε οι ληστές αποχώρησαν και διέφυγαν, πιθανότατα με μοτοσικλέτες. Τότε μόνο οι υπάλληλοι κατάφεραν να ειδοποιήσουν την Αστυνομία, και αμέσως έγινε κινητοποίηση για τον εντοπισμό και την σύλληψη των δραστών, οι οποίοι όμως έχουν γίνει άφαντοι. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το ποσό που άρπαξαν οι τέσσερις ένοπλοι.