Τέσσερις αθλητές του Συλλόγου Κλασικού Αθλητισμού Δράμας θα συμμετάσχουν στους παγκόσμιους σχολικούς αγώνες για εφήβους 16-17 ετών που θα γίνουν στις 11 με 18 Ιουλίου 2016 στην Τραπεζούντα.
Η 16χρονη αθλήτρια του ΣΚΑΔ Εύη Μουρούζη που θα αγωνιστεί στα 2000μ. με φυσικά εμπόδια και η 17χρονη Νικολέτα Κυνατίδου στα 1500μ. θα συνοδεύονται από την προπονήτριά τους Σταυρούλα Κωνσταντινίδου.
Επίσης, στην Τραπεζούντα θα ταξιδέψουν ο 16χρονος Λεωνίδας Σιδηρόπουλος, με την προπονήτριά του Βάσω Χατζηδημητρίου, καθώς και η 16χρονη Μελίνα Γρηγοριάδου, η οποία θα αγωνιστεί στο ακόντιο, με τον προπονητή της Σωτήρη Κεχαγιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι συμμετοχή της Δράμας είναι η πολυπληθέστερη μεταξύ των 34 Ελλήνων αθλητών που θα συμμετάσχουν στην Παγκόσμια Γυμνασιάδα.