Άνδρας 55 ετών συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη κατηγορούμενος για βιασμό ανήλικης. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, σε βάρος του 55χρονου Έλληνα εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Αθηνών για αποπλάνηση παιδιού που δεν είχε συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του, κατ’ εξακολούθηση και βιασμό κατ’ εξακολούθηση, πράξεις που φέρονται να έγιναν το 2012 στην Αθήνα.
Το θύμα, ένα κοριτσάκι, ήταν 8 ετών κατά την τέλεση των αδικημάτων.
Κατά πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κατηγορούμενος είναι οδηγός ταξί. Κρατείται στο τμήμα Ασφαλείας Νεάπολης και θα οδηγηθεί στον ανακριτή. Είχε προηγηθεί έλεγχος αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ στο ταξί, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε περιοχή του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.
Σύμφωνα με τα διωκτικά έγγραφα οι πράξεις διαπράχθηκαν σε σπίτι, όπου το διάστημα εκείνο ζούσε ο 55χρονος μαζί με ένα ακόμη άτομο και τη μητέρα της ανήλικης.