Ένας μεσήλικας άνδρας, η σορός του οποίου εντοπίστηκε τυχαία σε ρέμα στο Μενίδι, είναι το τέταρτο θύμα της κακοκαιρίας που έπληξε την προηγούμενη εβδομάδα την Αττική. Η πρώτη εκτίμηση του ιατροδικαστή είναι ότι ο θάνατος του άνδρα (ηλικίας μεταξύ 45-50 ετών) οφείλεται σε πνιγμό.
Η σορός βρέθηκε στη συμβολή των οδών Αγίου Κωνσταντίνου και Αριστοτέλους, στο ύψος των γραμμών του τρένου οι οποίες την ημέρα της βροχόπτωσης είχαν κλείσει λόγω υπερχείλισης του ρέματος. Το πτώμα εντόπισε μια ηλικιωμένη που περπατούσε στο σημείο και η οποία είδε χέρια και πόδια να προεξέχουν από το ρέμα. Η γυναίκα ειδοποίησε την αστυνομία, η οποία ανέσυρε το (καλυμμένο στο μεγαλύτερο μέρος του από λάσπη και κλαδιά) πτώμα.
Μέχρι στιγμής στο αστυνομικό τμήμα δεν έχει γίνει δήλωση εξαφάνισης ατόμου στην περιοχή. Η σορός βρίσκεται στα αζήτητα του νεκροτομείου και δεν αποκλείεται ο άτυχος άνδρας να ήταν άστεγος ή μετανάστης χωρίς χαρτιά, και οι φίλοι και συγγενείς του να φοβούνται να απευθυνθούν στις Αρχές. Την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Αχαρνών.