Ο ΠΑΟΚ, μέσα σε ένα τέταρτο, «καθάρισε» την υπόθεση νίκη στο αποψινό ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα.
Οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν 3-1 και μείωσαν τη διαφορά με τους Πράσινους στους τέσσερις βαθμούς, κόβοντας παράλληλα το δρόμο των αντιπάλων τους στο κυνήγι του πρωτοπόρου Ολυμπιακού.
Στο 28′ ο Μπερμπάτοφ άνοιξε με πέναλτι το χορό των γκολ. Τρία λεπτά αργότερα ο Ροντρίγκες έγραψε το 2-0, ενώ στο 42′ ο Βίτορ ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ.
Ο Παναθηναϊκός ανέβασε απόδοση στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στο 74′ με πέναλτι του Καρέλη.
Στα άλλα σημερινά παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής της Super League, ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι επικρατώντας 2-1 του Ατρόμητου (Στόιτσεφ 75΄-Μποτία 59΄, 63΄).
Πανθρακικός και SKODA Ξάνθη έμειναν στο 0-0, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα (Μανιάς 4΄-Γιάννου 39΄,81΄). Τέλος, «διπλό» έκανε (0-1) και η Βέροια επί του Πανιωνίου (Ναζλίδης 90+3΄).