Το θέμα της μεγάλης καθυστέρησης στην καταβολή της επιστροφής ΦΠΑ προς τους αγρότες για την παραγωγή 2013, θέτουν με ερώτησή τους, προς τους υπουργούς Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Οικονομικών, οκτώ βουλευτές της ΝΔ.
Οι βουλευτές ζητούν από τους αρμόδιους υπουργούς να ενημερωθούν γιατί υπάρχει αυτή η αδικαιολόγητη καθυστέρηση και πότε θα ολοκληρωθεί η καταβολή της επιστροφής ΦΠΑ προς τους αγρότες.
Οι βουλευτές Σάββας Αναστασιάδης, Δημήτρης Χριστογιάννης, Ανδρέας Κουτσούμπας, Άννα Μάνη, Δημήτρης Κυριαζίδης, Γεωργία Πατσαρά, Ιορδάνης Τζαμτζίδης και Λάζαρος Τσαβδαρίδης στην ερώτησή τους επισημαίνουν ότι εάν δεν δοθεί λύση άμεσα, οι παραγωγοί που έχουν ανάγκη τα χρήματα της επιστροφής ΦΠΑ, τελικά θα βρεθούν σε πολύ δύσκολη θέση.
















