pontosnews.gr
Παρασκευή, 26/09/2025
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Βροχές και καταιγίδες έρχονται σήμερα Τετάρτη

22/10/2014 - 7:30πμ
Βροχές και σποραδικές καταιγίδες σήμερα σε κεντρική και βόρεια Ελλάδα
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές προβλέπει για σήμερα Τετάρτη 22 Οκτωβρίου η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Την νύχτα τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στο Ιόνιο, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και πιθανώς στις νοτιότερες περιοχές του ανατολικού Αιγαίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία στο Αιγαίο τοπικά 7 και τη νύχτα πιθανόν 8 μποφόρ.

Αναλυτικά:

Στην Αττική αρχικά γενικά ο καιρός θα είναι αίθριος. Βαθμιαία θα αναπτυχτούν τοπικές νεφώσεις και τη νύχτα πιθανόν να σημειωθούν βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25°C. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τοπικά η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι αρχικά μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22°C.

Στη Μακεδονία και στη Θράκη θα έχουμε λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα σποραδικές καταιγίδες. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και βαθμιαία στα ανατολικά 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 24°C. Στη δυτική Μακεδονία και τη Θράκη η ελάχιστη θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιόνιου, Ήπειρο, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησο έρχονται νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και από το απόγευμα καταιγίδες αρχικά στα βόρεια και βαθμιαία στα υπόλοιπα. Τη νύχτα τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στο Ιόνιο, την Ήπειρο και την δυτική Στερεά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και από το βράδυ στο βόρειο Ιόνιο βορειοδυτικοί 6 τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 24°C.

Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησο, θα έχουμε λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά και νότια 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 26°C.

Σε Κυκλάδες και Κρήτη αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανόν τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 24°C.

Στα νησιά ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα περιμένουμε λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα σποραδικές καταιγίδες κυρίως στα νότια οπού τα φαινόμενα ενδέχεται να είναι κατά τόπους ισχυρά. Οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 και βαθμιαία τοπικά 7 μποφόρ με τάση ενίσχυσης τη νύχτα στα βόρεια, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24°C.

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ. αρχείου: Χριστίνα Κωνσταντάκη)
ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Τραγωδία στην Κίσσαμο – Νεκρό 4χρονο παιδί που παρασύρθηκε από όχημα

25/09/2025 - 9:57μμ
ΕΛΛΑΔΑ

ΕΦΕΤ: Ανάκληση παρτίδας αποξηραμένων βερίκοκων λόγω διοξειδίου του θείου

25/09/2025 - 6:30μμ
(Φωτ.: Διεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος (ΔΑΟΕ)/ Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος/ Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών)
ΕΛΛΑΔΑ

Ναρκωτικά για όλα τα γούστα πουλούσε 47χρονος στη Θεσσαλονίκη

25/09/2025 - 6:01μμ
Ο ΟΠΑΠ τίμησε τις γυναίκες που εμπνέουν με μια ξεχωριστή φωτογραφική έκθεση
ΕΛΛΑΔΑ

Οι γυναίκες δρομείς του Ioannina Lake Run πρωταγωνίστριες στη φωτογραφική έκθεση «Women who inspire» – Ο ΟΠΑΠ τιμά τις γυναίκες που εμπνέουν

25/09/2025 - 4:35μμ
Φωτ.: dypa.gov.gr/mathitia
ΕΛΛΑΔΑ

ΔΥΠΑ: Τέλος χρόνου για τις εγγραφές στις 50 Επαγγελματικές Σχολές Μαθητείας

25/09/2025 - 12:45μμ
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Βασίλης Παπαδόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Κορδελιό: Κλειστά τα περισσότερα σχολεία λόγω βλάβης σε αγωγό νερού

25/09/2025 - 12:18μμ
(Φωτ. αρχείου:/ΓΑΔΑ/Eurokinissi)
ΕΛΛΑΔΑ

Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης: Συνελήφθη την ώρα που πήγαινε να ποτίσει… δενδρύλλια κάνναβης

25/09/2025 - 10:44πμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Αίθριος καιρός σήμερα, με τοπικές νεφώσεις και τοπικές μπόρες στα ορεινά

25/09/2025 - 8:08πμ
Μέλη του πληρώματος και ναυτεργατικά σωματεία άφησαν λουλούδια για τον 20χρονο ναυτικό (φωτ.: EUROKINISSI / Γιάννης Παναγόπουλος)
ΕΛΛΑΔΑ

Blue Star Χίος: Δύο συλλήψεις για το θάνατο του 20χρονου – Χειροκίνητη η πόρτα

24/09/2025 - 10:59μμ
Το πλοίο «Blue Star Χίος» δεμένο στο λιμάνι του Πειραιά, Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2025 (φωτ.: EUROKINISSI / Κώστας Τζούμας)
ΕΛΛΑΔΑ

Blue Star Χίος: Φρικτός θάνατος για 20χρονο ναυτικό – Τα νεότερα στοιχεία

24/09/2025 - 5:42μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

(Φωτ.: EUROKINISSI / Αργυρώ Αναστασίου)

Europa League: Ευρωπαϊκή… αναγέννηση του Παναθηναϊκού στη Βέρνη

42 λεπτά πριν
(Φωτ.: x.com/aBayraktar1)

ΗΠΑ-Τουρκία: Χορός δισεκατομμυρίων στις συμφωνίες που υπογράφηκαν μετά τη συνάντηση Τραμπ-Ερντογάν

46 λεπτά πριν
(Φωτ.: facebook / Σύλλογος «Το Κιρκινέτσι»)

Λέσβος: Έκκληση να διασωθεί ο ναός των Αγίων Θεοδώρων από το Συλλογο «Το κιρκινέτσι»

1 ώρα πριν
(Φωτ.: EPA / Yuri Gripas)

Τραμπ για Ερντογάν: Γνωρίζει για νοθευμένες εκλογές καλύτερα από τον καθένα

2 ώρες πριν
(Πηγή: facebook / Triantafyllidis Dimitris)

ΟΛΚάS Λαογραφική Εταιρεία: Μαθήματα ποντιακών χορών, ταξίδι στον πλούτο του Πόντου

2 ώρες πριν
(Φωτ. αρχείου: Χριστίνα Κωνσταντάκη)

Χανιά: Τραγωδία στην Κίσσαμο – Νεκρό 4χρονο παιδί που παρασύρθηκε από όχημα

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign