Σε κωματώδη κατάσταση βρίσκεται ο 46χρονος Κωνσταντίνος Κατσούλης που χτυπήθηκε αλύπητα από αντίπαλο οπαδό. Το περιστατικό συνέβη στον αγώνα Γ’ Εθνικής ανάμεσα στον Ηρόδοτο και τον Εθνικό Πειραιώς.
Αγωνίζεται να κρατηθεί στη ζωή ο φίλαθλος του Εθνικού Πειραιώς, ο οποίος τραυματίστηκε στο κεφάλι στα σοβαρά επεισόδια της Κυριακής στο γήπεδο της Αλικαρνασσού Ηρακλείου. Ο σοβαρός τραυματισμός του 46χρονου στιγμάτισε για πολλοστή φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Βενιζέλειου Νοσοκομείου ο 46χρονος Κωνσταντίνος Κατσούλης που νοσηλεύεται στην εντατική έχει υποστεί βαριά εγκεφαλική αιμορραγία λόγω ρήξεως εγκεφαλικού ανευρύσματος και εντός της ημέρας προετοιμάζεται η διακομιδή του στην Αθήνα.
Η αστυνομία της Νέας Αλικαρνασσού προχώρησε σε 20 προσαγωγές. Μεταξύ των συλληφθέντων βρίσκεται ένας 27χρονος, ο οποίος φέρεται να έχει προκαλέσει τον σοβαρότατο τραυματισμό του Κατσούλη.
Ελαφρύτερα τραυματισμένος νοσηλεύεται στο ίδιο νοσοκομείο ο 37χρονος Κωνσταντίνος Λόλης που έχει τραυματισθεί στο κεφάλι και έχει υποστεί κάταγμα ζυγωματικού.
Καταδικαστική η ανακοίνωση της ΕΠΟ
Με αφορμή τον βαρύτατο τραυματισμό του άνδρα η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκφράζει τη θλίψη και τον αποτροπιασμό της και συμπαρίσταται στους οικείους του και στην οικογένεια του Εθνικού. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της ο πέλεκυς της αθλητικής δικαιοσύνης θα πέσει βαρύς και αμείλικτος.
Κεντρική φωτογραφία: Ο άτυχος φίλαθλος Κωνσταντίνος Κατσούλης
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr