Πρακτική άσκηση για ένα διάστημα 11 μηνών προσφέρει σε πολίτες των χωρών μελών της ΕΕ η Interpol.
Η υπηρεσία, που έχει έδρα τη Λυών, στην ιστοσελίδα της αναφέρει πως οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους, να είναι τελειόφοιτοι ή απόφοιτοι πανεπιστημιακού ιδρύματος και να μιλούν άριστα την αγγλική γλώσσα.
Ο μισθός τους θα είναι 550 ευρώ το μήνα. Σε αυτούς του έντεκα μήνες θα έχουν την ευκαιρία να διαπιστώσουν πως λειτουργεί ένας διεθνής οργανισμός και να έλθουν σε επαφή με ένα αμιγώς πολυπολιτισμικό περιβάλλον.
H Interpol θα κρατήσει τα βιογραφικά των υποψηφίων για ένα χρόνο και θα τους ειδοποιεί εφόσον ανοίγουν θέσεις βάσει των προσόντων τους.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν περισσότερα στο http://www.interpol.int/Recruitment/Other-recruitment-pages/internships.
Τμήμα σύνταξης pontos-news.gr