pontosnews.gr
Παρασκευή, 13/02/2026
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • Videos
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
pontosnews.gr
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων

Χωρίς θέαμα και ρυθμό ο αγώνας Πανιώνιος – Βέροια

14/01/2013 - 7:51πμ
Χωρίς θέαμα και ρυθμό ο αγώνας Πανιώνιος -  Βέροια
Κοινοποίηση στο FacebookΜοιράσου το στο TwitterΜοιράσου το στο Whatsapp

Μετά από ένα απογοητευτικό από άποψη θεάματος και ρυθμού πρώτο μέρος, η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Καμπάνταη στο 57′, όμως δεν μπόρεσε να κρατήσει το “τρίποντο” που τόσο πολύ χρειαζόταν μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες.

Ο Καμπάνταης άνοιξε το σκορ στο 57′ όμως η αποβολή του Ντούνη στοίχισε στον Πανιώνιο, με τη Βέροια να ισοφαρίζει στο φινάλε με τον Κόστλι και να παίρνει πολύτιμο βαθμό στη μάχη της παραμονής.

Η πρώτη ισοπαλία στη φετινή Super League για τον Πανιώνιο (μετρούσε μέχρι πρότινος 7 νίκες και 9 ήττες) ήταν άκρως οδυνηρή, με τη Βέροια να φεύγει από τη Νέα Σμύρνη με έναν χρυσό βαθμό, ισοφαρίζοντας στο 90′.

Αν και έδειχνε να έχει τον έλεγχο απέναντι σε μία αναιμική Βέροια (κυρίως επιθετικά), έμεινε με 10 παίκτες στο 79′ ύστερα από την αποβολή του Ντούνη με δεύτερη κίτρινη κάρτα (θα μπορούσε να την είχε αποφύγει) και τότε η “βασίλισσα του Βορρά” πίστεψε στην ισοφάριση.

Αυτή τελικά ήρθε στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας με εξαιρετική κεφαλιά του Κόστλι (1-1) , με τον έναν κερδισμένο βαθμό να επιτρέπει στη Βέροια να προσπεράσει την ΑΕΚ και να βρεθεί πάνω από την επικίνδυνη ζώνη.

Γήπεδο: “Στάδιο Νέας Σμύρνης”

Καιρός: Αίθριος

Διαιτητής: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)

Βοηθοί: Κούλα (Μακεδονίας), Γεωργαράκος (Αθηνών)
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Κούρντι, Αυλωνίτης, Ρόκας, Τόσκας, Ανδράλας, Σάμαρης, Μενδρινός (70′ Παναγιωτούδης), Καμπάνταης, Αραβίδης (90+1′ Γουνδουλάκης), Ντούνης

Βέροια (Καλαϊτζίδης): Λόπες, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Καλί, Ορέστες, Καλογέρης, Γεωργέας (71′ Κόστλι), Μορένο, Ιωάννου, Ολαϊτάν, Μπαργκάν

Σκόρερ: Καμπάνταης (57′) / Κόστλι (90′)

Κίτρινες κάρτες: Αραβίδης (3′), Ντούνης (32′), Σάμαρης 83′) / Αμαραντίδης (10′), Ορέστες (45+2′), Γεωργιάδης (53′), Μορένο (90+2′), Καλί (90+2′)

Κόκκινες κάρτες: Ντούνης (79′, δεύτερη κίτρινη κάρτα)

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο στην αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης ήταν πολύ κακό ποιοτικά, με αμφότερες τις ομάδες να κάνουν πολλά λάθη (με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ρυθμός) και τις αξιοσημείωτες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες να μετριούνται στα δάχτυλα ενός χεριού…

Η Βέροια είχε πολύ καλή ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 7′ όταν ο Ιωάννου βγήκε τετ α τετ με τον Περιστερίδη, όμως λίγο πριν κάνει το πλασέ έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ ο Τόσκας.

Στο 22′ η κεφαλιά του Καμπάνταη δεν ανησύχησε τον Λόπες ενώ στο επόμενο λεπτό οι φιλοξενούμενοι είχαν νέα καλή στιγμή, όταν η μπάλα έφυγε μέσα από τα χέρια του γκολκίπερ του Πανιωνίου μετά από κόρνερ, για να ακολουθήσει το άστοχο πλασέ του Καλί.

Αυτή ήταν ουσιαστικά και η τελευταία αξιόλογη φάση είτε για Πανιώνιο είτε για Βέροια, καθώς το μακρινό σουτ του Μορένο στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους δεν “προβλημάτισε” τον Περιστερίδη.

Το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους δεν επεφύλασε κάτι διαφορετικό σε όσους το παρακολούθησαν, με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν στον ίδιο (απογοητευτικό) ρυθμό, όμως στο 57′ τα δεδομένα άλλαξαν καθώς ο Πανιώνιος πήρε κεφάλι στο σκορ.

Το γκολ των “κυανέρυθρων” ήταν προϊόν συνεργασίας 4 “κυανέρυθρων”: Ο Σάμαρης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Μενδρινός προσπάθησε να πιάσει το σουτ στην κίνηση αλλά έστειλε τη μπάλα πιο αριστερά, ο Αραβίδης έκανε την κεφαλιά-πάσα στο ύψος της μικρής περιοχής και ο Καμπάνταης την προώθησε με πλασέ στα δίχτυα.

Αυτό ήταν το 2ο γκολ για τον 30χρονο Έλληνα φορ στο πρωτάθλημα, το οποίο πανηγυρίστηκε μάλιστα έξαλλα στον πάγκο από όλους τους παίκτες του Πανιωνίου και τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Το 1-0 δεν στάθηκε αρκετό για να αλλάξει η εικόνα της αναμέτρησης, στην οποία κυριαρχούσαν τα πάρα πολλά λάθη αλλά και αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα, με τη Βέροια να φτάνει κοντά στην ισοφάριση στο 73′ αλλά τον Μπαργκάν να βρίσκει… αέρα αντί για μπάλα από το ύψος του πέναλτι.

Έξι λεπτά αργότερα (79′) ο Ντούνης είδε σωστά δεύτερη κίτρινη κάρτα για χέρι, αφήνοντας τον Πανιώνιο με 10 παίκτες και επιτρέποντας στη Βέροια να ελπίζει περισσότερο στο γκολ της ισοφάρισης.

Αυτό δεν ήρθε στο 87′ καθώς ο Ιωάννου δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Ολαϊτάν (έκανε άσχημο κοντρόλ δίνοντας ουσιαστικά πάσα στον Περιστερίδη), ήρθε όμως στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Ο Γεωργιάδης έβγαλε σέντρα ακριβείας από τα αριστερά και ο Κόστλι πετάχτηκε ψηλότερα από όλους στην καρδιά της “κυανέρυθρης” άμυνας, με την κεφαλιά του να καταλήγει στη δεξιά γωνία του Περιστερίδη για το 1-1.

Αυτό έμελε να είναι και το τελικό σκορ της αναμέτρησης, με την ομάδα της Ημαθίας να έχει την ευκαιρία για την ολική ανατροπή στο φινάλε των καθυστερήσεων αλλά τον Περιστερίδη να κρατάει την ισοπαλία για την ομάδα του μπλοκάροντας την κεφαλιά του Ιωάννου.

MVP

Ο Κάρλο Κόστλι μπήκε στο ματς στο 71′ αντί του Γεωργέα για να δώσει επιθετική πνοή στην ομάδα και όχι μόνο το κατάφερε αλλά της χάρισε έναν υπερπολύτιμο βαθμό στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο 30χρονος επιθετικός από την Ονδούρα αξιοποίησε με ιδανικό τρόπο την σέντρα-λουκούμι του Γεωργιάδη από τα αριστερά στο 90′ και με “συστημένη” κεφαλιά δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Περιστερίδη. Έτσι η Βέροια απέδρασε με έναν βαθμό-χρυσάφι από τη Νέα Σμύρνη σε ένα ματς που έμοιαζε μάλλον χαμένο για αυτή μετά το γκολ του Καμπάνταη.

Αδύναμος κρίκος

Το γκολ του Καμπάνταη στο 57′ φαινόταν πως έφτανε και… περίσσευε για τον Πανιώνιο ώστε να βάλει φρένο στο αρνητικό σερί των πέντε ηττών στο πρωτάθλημα, όμως η ατυχής έμπνευση του Ντούνη στο 79′ έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να έρθει η ισοφάριση. Ο νεαρός μέσος των “κυανέρυθρων” αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στην προσπάθειά του να σταματήσει τη μπάλα με το χέρι, με τον Πανιώνιο να οπισθοχωρεί αναπόφευκτα αφότου έμεινε με 10 παίκτες και τελικά να δέχεται την ισοφάριση στο φινάλε.

Στατιστικά αγώνα
1    Γκολ    1
1    Ασίστ    1
3    Τελικές Προσπάθειες    7
1    Σουτ εντός μεγάλης περιοχής    1
1    Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής    3
1    Κεφαλιές    3
1    Αποκρούσεις    0
17    Επεμβάσεις    15
14    Κλεψίματα    16
12    Φάουλ    19
3    Οφσάιντ    4
4    Κόρνερ    6
53    Λάθη    60
5/17    Γεμίσματα    8/23

Πηγή: sport24.gr

ΚοινοποίησηTweetSend
google news

Ακολουθήστε μας στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

(Φωτ.: EUROKINISSI / Klodian Lato)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Euroleague: Νίκησε και παρέμεινε σε τροχιά κορυφής ο Ολυμπιακός

12/02/2026 - 11:47μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Klodian Lato)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Nations League: Στην ελίτ με τους κορυφαίους η Ελλάδα

12/02/2026 - 8:15μμ
(Φωτ.: X / WTA)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θρίαμβος για Σάκκαρη, νίκησε τη Σβιάτεκ και προκρίθηκε στις «4» στο Κατάρ

12/02/2026 - 7:19μμ
(Φωτ.: EPA / Bas Czerwinski)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Αποκλεισμός του Τσιτσιπά στον 2ο γύρο του τουρνουά Ρότερνταμ

12/02/2026 - 6:21μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Ραφαήλ Γεωργιάδης)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Με δύο νίκες τον τελικό ο ΠΑΟΚ – Ηρωϊκή πρόκριση ο ΟΦΗ

11/02/2026 - 11:06μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Φετινό ρεκόρ και δεύτερη θέση για τον Τεντόγλου στο μίτινγκ Βελιγραδίου

11/02/2026 - 10:13μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

EuroCup: Ήττα στην Κλουζ και αποκλεισμός για τον Άρη

11/02/2026 - 9:25μμ
(Φωτ.: EUROKINISSI / Νάσος Σιμόπουλος)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

FIBA Europe Cup: Ήττα από την Μπιλμπάο και «εμφύλιος» με το Περιστέρι για τον ΠΑΟΚ

11/02/2026 - 8:34μμ
(Φωτ.: FIBA)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

FIBA Europe Cup: «Διπλό» και πρωτιά για το Περιστέρι

11/02/2026 - 7:40μμ
(Φωτ.: EPA / Lukas Coch)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Στο 2ο γύρο του τουρνουά στο Ρότερνταμ ο Τσιτσιπάς

11/02/2026 - 3:42μμ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επετειακή έκδοση γραμματοσήμων για τα 200 χρόνια από την Έξοδο του Μεσολογγίου

25 λεπτά πριν
(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI / Γιάννης Αγγελάκης)

Χίος και Κρήτη «πνίγονται» από την κακοκαιρία

53 λεπτά πριν
(Φωτ.: Γιώργος Κονταρίνης/Eurokinissi)

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, Αριστείδης Μανωλάκος

1 ώρα πριν
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αρχείου EPA/Henry Chirinos)

Οι ΗΠΑ ενισχύουν τη στρατιωτική τους παρουσία στον Κόλπο εν μέσω πιέσεων προς το Ιράν

2 ώρες πριν
(Φωτ.: ΑΠΕ-ΜΠΕ/Αρχείο)

Ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος επιθυμεί τη μεταφορά της έδρας της αρχιεπισκοπής σε ιστορικό ναό στο Μανχάταν

2 ώρες πριν

Ένωση Ποντίων Νίκαιας-Κορυδαλλού: Κάλεσμα σε ανοιχτή συνάντηση με παλιά και νέα μέλη

3 ώρες πριν
pontosnews.gr

Ειδήσεις και άρθρα για τον Πόντο και τη Μ. Ασία, αλλά και την επικαιρότητα στην Ελλάδα, τον Κόσμο και την Ομογένεια. Πλούσια θεματολογία ποικίλης ύλης με έμφαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright © 2025 pontosnews.gr
Made by minoanDesign

  • TAYTOTHTA
  • ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα
Προβολή όλων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΠΟΝΤΟΣ
    • ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟ
    • ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ
    • ΠΑΡΑΔΟΣΗ
    • ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΕΣ
    • ΣΥΛΛΟΓΟΙ
    • ΛΕΞΙΚΟ
  • ΕΛΛΑΔΑ
  • VIDEOS
  • ΚΥΠΡΟΣ
  • ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΓΝΩΜΕΣ
    • Μάρκος Τρούλης
    • Παντελής Σαββίδης
    • Σάββας Καλεντερίδης
    • Θεόφιλος Πουταχίδης
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
  • ΑΜΥΝΑ
  • ΚΟΣΜΟΣ
  • ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
  • ΣΥΝΤΑΓΕΣ
  • ΠΙΣΤΗ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
  • ΤΑΞΙΔΙ
  • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
  • PONTOS BLOG

Copyright © 2024 pontosnews.gr
Made by minoanDesign