Την υπεροχή και την αποφασιστικότητα είχε στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης ο Άρης απέναντι στον Παναθηναϊκό και έφτασε σήμερα στο ποθητό στόχο, τη νίκη. Κέρδισε, στο κατάμεστο, «καυτό», Αλεξάνδρειο, για την 5η αγωνιστική της Greek Basketball League, με 101-91. Επίτευγμα το οποίο του έδωσε το τέταρτο, στη σειρά, θετικό αποτέλεσμά του στο ελληνικό πρωτάθλημα και όγδοο, συνολικά, σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Καταλυτική στην επιτυχία του ήταν η επιθετική πολυφωνία του, με πέντε παίκτες του να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων και τον Ματ Μόργκαν να «γράφει» τους περισσότερους (21).
Ο Παναθηναϊκός «πλήρωσε» τα 20 λάθη και τις χαμένες βολές (25/37), και υπέστη την πρώτη ήττα του στην GBL. Ξεχώρισαν, περισσότερο, για λογαριασμό του οι Γκερσόν Γιαμπουσέλε με 22 πόντουςκαι 2 κοψίματα και Σιλβέν Φρανσίσκο με 20 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο.
Ο Ολυμπιακός διατηρεί το απόλυτο στην Greek Basketball League… Παρότι τις προηγούμενες ημέρες έδωσαν δύο ματς στη EuroLeague, με Μπεσίκτας και Αρμάνι Μιλάνο, οι πρωταθλητές Ευρώπης συνέτριψαν 91-62 το Περιστέρι στη «SUNEL Arena», και πανηγύρισαν το «5 στα 5» στο πρωτάθλημα. Από την πλευρά τους, οι «κυανοκίτρινοι», οι οποίοι μεσοβδόμαδα νίκησαν στην Ισπανία τη Μούρθια για το Basketball Champions League, γνώρισαν την δεύτερη ήττα τους σε πέντε παιχνίδια για την Greek Basketball League.
Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν ο πρώτος σκόρερ με 21 πόντους και 7 ριμπάουντ, με τον Όμηρο Νετζήπογλου να παίρνει χρόνο μετρώντας 16 πόντους. Από την άλλη πλευρά για την ομάδα των Δυτικών Προαστίων που αγωνίστηκε χωρίς τον Νίκολς, ξεχώρισε ο Κώστας Παπαδάκης με 12 πόντους, με τον Χατζηδάκη να συμπληρώνει 10 πόντους με 6 ριμπάουντ.

















