Συνελήφθη και ο δεύτερος δράστης της αιματηρής επίθεσης σε βάρος 32χρονου, που σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου στην Ελευσίνα. Συγκεκριμένα, την ώρα που ο 22χρονος –ο οποίος παραδόθηκε χθες– βρισκόταν στην Ευελπίδων προκειμένου να περάσει από διαδικασία αυτοφώρου, εμφανίστηκε και ο 18χρονος, ο οποίος παραδόθηκε στις Αρχές.
Αναφορικά με το χρονικό της υπόθεσης, ο 22χρονος μαζί με τον 18χρονο, που φέρονται να ανήκουν στον ακροδεξιό χώρο, επιτέθηκαν με μαχαίρι στον 32χρονο, ο οποίος είναι γνωστός στην περιοχή για την αντιφασιστική του δράση, έξω από το σπίτι του.
Το θύμα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Τζάνειο νοσοκομείο.
Ο 22χρονος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις που αφορούσαν όπλα και ναρκωτικά, ενώ τόσο ο ίδιος όσο και ο 18χρονος φέρονται να έχουν εμπλακεί και σε περιστατικά με οπαδικό υπόβαθρο.
Κατηγορία για κακούργημα
Κατηγορία για απόπειρα ανθρωποκτονίας αποδίδει ο εισαγγελέας στους δύο δράστες της επίθεσης. Ο εισαγγελικός λειτουργός απήγγειλε κατηγορίες τόσο στον 22χρονο όσο και στον έτερο συμμετέχοντα στην επίθεση, 18 ετών.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι δύο δράστες προσέγγισαν τον 32χρονο επί της οδού Κωνσταντινουπόλεως στην Ελευσίνα και τον τραυμάτισαν με μαχαίρι στο πόδι. Κατά πληροφορίες οι δράστες είπαν στο θύμα «εμείς κάνουμε κουμάντο εδώ», ενώ ερευνάται αν το περιστατικό είχε πολιτικά κίνητρα. Ο 22χρονος κατηγορούμενος παραπέμφθηκε ενώπιον τακτικού ανακριτή για την απολογία του.

















