Με το καθιερωμένο πανηγύρι του υποδέχεται τη νέα σεζόν ο Καλλιτεχνικός Μορφωτικός Σύλλογος Ποντίων Φυλής «Η Τραπεζούντα», προσκαλώντας τα μέλη και τους φίλους του ποντιακού ελληνισμού σε μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και αυθεντικό ποντιακό γλέντι.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου, στις 21:00, στον προαύλιο χώρο της Στέγης Ποντίων Φυλής, στο Πάρκο Πόλης στα Άνω Λιόσια.
Στο μουσικό πρόγραμμα συμμετέχουν καταξιωμένοι καλλιτέχνες, οι οποίοι αναμένεται να δώσουν τον ρυθμό για μια βραδιά αφιερωμένη στην ποντιακή μουσική και παράδοση. Στο τραγούδι θα βρίσκονται ο Αλέξανδρος Κοπαλάς, ο Άκης Κοπαλάς και ο Μίλτος Κυριλλίδης, ενώ τη λύρα θα κρατήσουν ο Γιώργος Ατματσίδης και ο Κωνσταντίνος Ατματσίδης. Το μουσικό σχήμα συμπληρώνουν ο Νίκος Κουλαξουζίδης στο αγγείο και ο Κωνσταντίνος Πρασόδας στα τύμπανα, δημιουργώντας ένα πρόγραμμα που συνδυάζει τον χαρακτηριστικό ήχο της ποντιακής μουσικής με το κέφι του παραδοσιακού πανηγυριού.

















