Στη δημοτική βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Κέντρου Θέρμης, την Τρίτη 21 Απριλίου, θα παρουσιαστεί το βιβλίο Καθαρμός του Σπύρου Πετρουλάκη. Τη βιβλιοπαρουσίαση συνδιοργανώνουν το Σωματείο «Παναγία Σουμελά» Δήμου Θέρμης με το βιβλιοπωλείο Bookstagram Store.
Ο δημοφιλής συγγραφέας, γνωστός κυρίως από το έργο του Σασμός, επιστρέφει με ένα συναρπαστικό μυθιστόρημα το οποίο αποτελεί οδοιπορικό στη μνήμη και την ενοχή.
Μια ιστορία που αγγίζει τα όσα έζησαν οι πρώτοι πρόσφυγες από τον αλησμόνητο Πόντο στην Πέλλα έρχεται στην επιφάνεια (κυριολεκτικά), ανατρέποντας τα πάντα.
Στην εκδήλωση θα μιλήσουν η γραμματέας του Σωματείου Ελισάβετ Βελονά, η δημοσιογράφος Σωσσάνα Μανουσαρίδου, η πρόεδρος του Σωματείου Σόνια Μιχαηλίδου, και η συγγραφέας Νικολία Πανίδου.
• Ώρα έναρξης: 19:00.

















