Ο Σύλλογος Ποντίων Μεταμόρφωσης «Ο Εύξεινος Πόντος», σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο «Καραγιάννη Ζήνα», παρουσιάζει το βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη «Καθαρμός», το Σάββατο 4 Απριλίου στις 18:30, στην αίθουσα του συλλόγου (Κ. Βάρναλη 12, Μεταμόρφωση Αττικής).
Για το βιβλίο θα μιλήσει η Αγγελική Θανοπούλου, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσει ο ηθοποιός Γιάννης Ζαραφωνίτης.
Η εκδήλωση θα πλαισιωθεί με χορούς από το χορευτικό τμήμα του συλλόγου.
Το «Καθαρμός» είναι ένα μυθιστόρημα που κινείται ανάμεσα στη μνήμη και τις αποκαλύψεις, με φόντο μια ιστορία που ξεδιπλώνεται όταν στο φως έρχονται μυστικά δεκαετιών. Η αφήγηση ακολουθεί την επιστροφή μιας υδρογεωλόγου σε έναν τόπο όπου το παρελθόν επανεμφανίζεται απρόσμενα, φέρνοντας στο προσκήνιο γεγονότα που ανατρέπουν ζωές και δεδομένα. Όλα αυτά με φόντο τον Πόντο.
Μετά την παρουσίαση, ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του, δίνοντας την ευκαιρία στους παρευρισκόμενους να γνωρίσουν από κοντά το έργο του.
















