Μια βραδιά αφιερωμένη στη δύναμη, τη δημιουργικότητα και την έμπνευση της γυναίκας συνδιοργανώνουν σήμερα, στις 18:30, το Αρμενικό Πολιτιστικό Σωματείο Χαμασκαϊν, το Λύκειο Ελληνίδων Ρόδου, ο Σύλλογος Ποντίων Ρόδου «Ο Διγενής» και ο Σύλλογος Κυπρίων Ρόδου στο Μουσείο Νεοελληνικής Τέχνης δήμου Ρόδου – Νεστορίδειο Μέλαθρο.
Στην εκδήλωση με τίτλο Η γυναίκα μέσα από μνήμη και παράδοση θα μιλήσει ο συγγραφέας και πρόεδρος της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών Δωδεκανήσου Μανόλης Μακρής που θα αναφερθεί στην αείμνηστη συγγραφέα Χαρά Κοσεγιάν.
Ο υπεύθυνος προγράμματος του ρ/σ «Λυχνάρι» Παναγιώτης Χριστοφόρου θα κάνει ραδιοφωνική εκπομπή επί σκηνής με θέμα Η ζωή της γυναίκας μέσα από τα δημοτικά μας τραγούδια.
Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα θα είναι οι Γιάννης Κλαδάκης (λύρα), Σίμος Αναστασιάδης (ποντιακή λύρα), Χρήστος Τοπκαράς (νταούλι) και Παράσχος Κλαδάκης (λάουτο).
⇒ Η είσοδος είναι ελεύθερη.

















